• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Regulacja cięgien c635 2.0 Jtdm 2011

Przemex

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.0 JTDM
Witam, przeszukałem całe forum i odpowiedzi brak. Mam skrzynię c635 :) chciałem wyregulować cięgna (biegi wrzucić to wyczyn) błagam o informację jak ustawić wybierak w tryb serwisowy i jak poluzować ciegno.. Najlepiej foto jakieś, jak ustawić w trybie serwisowym lewarek wiem ;) Screenshot_20220205_155514_com.android.chrome_edit_21239222301967.jpgScreenshot_20220205_155542_com.android.chrome_edit_21225182620198.jpg

Posłużyłem się czyimiś fotami ale właśnie taką skrzynię mam..

- - - Updated - - -

Dodam że biegi 2 i 3 to problem, reszta git. Jak regulować w skrzyni f40 i słynnej 32 wiem.. Tu nie znalazłem odpowiedzi..

Ja porzucilem temat. Jak sie pytalem na belwederczykow to mi powiedzieli ze nie ma w tej wersji regulacji. Jakos nie wydaje mi sie to w 100% prawda bo jakas regulacja zawsze music byc. U mnie jedynie jedynka ciezko wchodzi jak jest zimno i zimny silnik. Po rozgrzaniu chodzi normalnie.

Gesendet von meinem Redmi Note 9 Pro mit Tapatalk

Regulacja jest na 100% skoro jest opcja ustawienia lewarka w pozycji serwisowej, na ciegnie przy wybierak jest jakas sprężyna a na samym wybierak otwór do blokowania w serwis.. Tylko pytanie jak to zrobić..?

Amortyzatory
Powrót