Ł
łukaszw256
Guest
witam wszystkich. Może ktoś wie gdzie w okolicy warszawy dobrze regenerują wtryski do jtd
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
remotruck napisał:Witam! Prosiłbym o interwencje w sprawie nie prawdziwej opini na temat
mojego serwisu wystawionej przez użytkownika Mario_es (http://www.forum.alfaholicy.org/156/48836-regeneracja_wtryskow.html).
Wtrykiwacze w momencie testu na profesjonalnym urządzeniu firmy Bosch były sprawne na
potwierdzenie czego Pan Mariusz dostał wydruki, więc wyrażanie takich opini
publicznie jest łamaniem regulaminu co naraża moją firmę na straty. Wnosze o
jak najszybsze sprostowanie na forum wraz z przeprosinami
Ciekaw jestem skąd się ta firma dowiedziała o tym poście? Wpisywałem w Google i nie wyszedł nam link do tego tematu. Czyżby kret jakiś...?
(...)
mysle, ze firma o ktorej mowa dostala cynk od administratora/moderatora z prosba o komentarz, skonfrontowanie sie z tymi zarzutami i ewentualne ustosunkowanie sie do nich, mysle, ze bardzo dobrze zrobil bo dal im w ten sposob pole do obrony i wyjscia z calej sytuacji z twarza. Post przedstawiciela na tym forum swiadczy, ze jednak zalezy im na swojej marce, ale nie wiem czy to wystarczy.
Pomówienie o co? Jak ktoś napisze że nie poleca stacjii benzynowej "KRZAK" to tez pomówienie? Jaką reklamację i jaki powtórny test? - jak jadę do zakładu to wymagam profesjonalizmu, skąd mam wiedzieć że ktos źle zrobił pierwszy test i na jakiej podstawie go reklamować - w końcu jak jest gwarancja że za drugim razem wszystko będzie ok?Jeżeli tylko klient zgłosiłby reklamację w ustawowy sposób zamiast pisać na forum to powtórny test zostałby przeprowadzony a tak jest to zwykłe pomówienie!
....
Co do wcześniejszych wypowiedzi nie bardzo rozumiem o co cała dyskusja związana z regeneracją pod moim adresem skoro ten konkretny przypadek dotyczył TYLKO SPRAWDZENIA a nie regeneracji?
Jeżeli tylko klient zgłosiłby reklamację w ustawowy sposób zamiast pisać na forum to powtórny test zostałby przeprowadzony a tak jest to zwykłe pomówienie!
Swoją drogą to chciałbym zobaczyć wydruk z testu wtryskiwaczy z firmy Cinsoft. [/QUO
ja miałem problem z wtryskiwaczami bardzo długo. oddałem auto na terenie warszawy do http://www.remotruck.com.pl/ zapłaciłem 400 za diagnostykę wtryskiwaczy i stwierdzili, że są sprawne, jednak pojechałem do cinka wwwcinsoft.pl i okazało się, że wtryskiwacze są całkowicie do d..., więc nie polecam warsztatu remotruck.
Uważam, że nie ma tu pomówień, przecież napisałem, że jedna firma stwierdziła, że są sprawne, druga firma, że są uszkodzone, więc wyraziłem się zgodnie z prawdą. Jeśli chodzi o reklamację, to byłem w warsztacie w tej sprawie, ale więcej nic nie piszę.
Dzisiaj do mnie Pan zadzwonił prosił o sprostowanie wypowiedzi w innym przypadku odda sprawę do sądu, więc to czynię.
Nie wiem czy badanie było wykonane poprawnie bo się nie znam na tym i nigdzie nie napisałem, że badanie było źle wykonane - z badań wynikało, że są sprawne.
Wiem tylko, że inny warsztat 1 miesiąc później stwierdził niesprawność, może się popsuły w między czasie ?! Nie wiem. Wiem, że ten inny warsztat doprowadził do tego, że auto ma spalanie w normie i odzyskało moc.
Droga firmo Remo Truck polecam was gorąco wszystkim i jesli moja wypowiedz została odebrana jako pomówienie to przepraszam.
(...)
Droga firmo Remo Truck polecam was gorąco wszystkim i jesli moja wypowiedz została odebrana jako pomówienie to przepraszam.