K
KozioŁ
Guest
30000 to i tak sporo jak na tani zamiennik
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Właśnie mam zamawiać tuleje do tylnego wahacza właśnie z poli. bo ostatnie z tedguma wytrzymały jakieś 30 tyś, niestety jedna z tulei nie będzie wahliwa, bo nigdzie takiej nie można dostać, oczywiście dobrej firmy.
Nie piszczą ci te PU, traktowałeś je jakimś smarem?
Ja będziesz wymieniał piastę przednią to bez prasy będzie ciężko(wymieniasz piastę czy łożysko, bo piasta jest wprasowana w łożysko będzie problem z jej wybiciem a przy wyciskaniu piasty pewnie rozwali się łożysko koła, łożysko też jest dosyć mocno wprasowane w zwrotnicę, tak więc z młotkiem to będzie zabawa na całego).
w dolnych przód też sworzeń zostanie staryszerszeń;505315 napisał:Nie wiem, czy z górnymi warto kombinować, bo tuleje podmienisz (wprasujesz), a swożeń zostanie stary.
w dolnych przód też sworzeń zostanie stary( no chyba że ktoś już potrafi wymienić sam sworzeń - nie znam takiego przypadku )
Co do sworznia to należałoby poszukać dobrego ślusarza.Jakoś dwa lata temu Gościu wymienił mi sworznie w tylnych wahaczach i jak do tej pory jest o.k.Zapłaciłem 100zł. za dwa.