Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
regeneracja turbin 1749VB to jak dla mnie śmiech na sali. Oczywiście są ludzie co są zadowoleni i jeżdżą rok czy dwa. Ale producent nie posiada w sprzedaży części zamiennych tej turbiny więc domyślcie się skąd a może z czego są te części w waszych zregenerowanych turbinach
nie spotkałem się z opinią negatywną dot. regeneracji. Każdy robi to co uważa, ja za 3 tyś wole kupic coś innego. A regeneracja po coś jest. Przekładnię kierowniczą tez kupujesz nową? A przecież też się regeneruje i służy później na wiele wiele lat.
turbina to nie proszek DOSIA - tanio=tymczasowo na kilka tys km... zrobić tanio i dobrze ...
Oczywiście, że masz rację. Od bodajże 2004 roku Garrett nie produkuje i co logiczne nie sprzedaje zestawów naprawczych ani innych części do turbin. Regeneruje się turbiny na częściach używanych innych turbin lub na totalnych podróbach. Z resztą przez te właśnie podróby Garrett zastosował politykę "Non-Repair Policy". Do turbin wkładano złom jako nowe części, a winę zwalano na Garretta. Cierpiał ich image i silniki klientów.
turbina to nie proszek DOSIA - tanio=tymczasowo na kilka tys km
Chciałem polecić opcję "SZUKAJ", a nie bezsensowne zakładanie kolejnego tematu o regeneracji turbiny