• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Reflektory

bfjey

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - 136KM był, Giulietta 170 MA QV Line jest
Cześć :)

Pytanie może być głupie i oczywiste ale..

Od 2 tygodni jestem posiadaczem używanej Giulietty 1.4 170KM z pakietem wizualnym QV (wersja z końca 2014). Zalazłem w jakimś prospekcie w necie, że auto najprawodpobniej ma też pakiet premium (czujniki parkowania tył, wielofunkycjną kierownicę, blue&me). To czego brakuje mi w tej układance są reflektory bixenonowe, które też są wymienione jako składowa pakietu. Nie zwróciłem jakoś na to wcześniej uwagi szczerze mówiąc ale auto ma ewidetnie zamontowane zwykłe światła z H7. I tak się zastanawiałem czy można było tak skonfigurować ten pakiet, żeby nie mieć bixenonów czy coś tu innego się podziało? Czysta ciekawość:) Poza tym Alfa jest fantastyczna.

Pozdrawiam,
Bartek

Jak się nie mylę, Julka z ksenonowe miała spryskiwacze, jeśli je masz to coś było pewnie kombinowane, jeśli nie... raczej nie było chyba, że ktoś wymienił też zderzak.
Co do modyfikacji pakietu się nie wypowiem.

No też tak myślałem ale auto ma czystą historię w ASO w Bielsko Białej i nie wydaje mi się żeby tu coś było kombinowane po wypadku ale kto to tam wie;) Może po prostu było konfigurowane poza pakietami i ktoś nie wziął tych lamp.

Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
popatrz na wnętrze- czy masz regulację wysokości świateł. to raz a dwa rożne debilne konfiguracje bywały wiec nic mnie nie zdziwi.

Mam regulację świateł wewnątrz auta więc po prostu tak dziwnie konfiguracja zrobiona;D dzięki!

Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót