Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fakt MOT to nie polskie SKP myśle że bez DPFa i tak się uda załapać w normach. Tutaj po porade uderzałbym do Cinsoftu myśle że poprzyjacielsku coś podpowie.
Z dużym prawdopodobieństwem brzęczy Ci sprężarka klimatyzacji. Tzn. masz za mało czynnika w układzie i/lub oleju w sprężarce. Nabicie klimatyzacji rozwiąże problem.Załatwi się to jakoś. Czytałem, że tylko przy wyrzuceniu DPF może przejść MOT pozytywnie. Ale jakbym doszło do tego jeszcze zaślepienie EGR to domyślam się, że to już zbyt dużo zmodzone żeby załapać się w normach.
Odbiegając trochę od tematu wyjaśnił się problem, który słyszę już od dwóch dni w kabinie. Metaliczne brzęczenie pojawiające się co jakiś czas. Wyłączyłem nawiew i..... cisza. Muszę zgłebić ten temat. Trochę się jednak ucieszyłem się bo bałem się że ten dźwięk dobiega spod maski![]()
Co to za brelok? Gdzie można nabyć taki drogą kupna?Już niedługo moim ulubionym kolorem zostanie chyba czerwony![]()
![]()
![]()