Rear fog light failure... :/

• Autor wątku Autor wątku Paweł24
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paweł24

Guest
Ja nie wiem czy mam ostatnio jakieś fatum nad sobą, ale pojawiła mi się kolejna wkur...pierdoła. Komunikat : rear fog light failure. Dotyczy on pewnie tylnego światła przeciwmgielnego, z tym że to światło działa bardzo dobrze:/ Ma ktoś jakieś pomysły jak się tego pozbyć:) ?

Mialem ostatnio taki blad, oczywiscie zarowka swieci. Pryzczyna moze byc zwarcie gdzies w instalacji lub zarowka konczy sie i padnie Ci na dobre za kilka dni/tygodni.

No to pojeżdżę z tym trochę i zobaczę. W sumie to lepiej żeby padła żarówka:) A tak przy okazji to w razie chęci wymiany to jaką mam kupić ?

Wczoraj wracałem z Krk w duzą ulewę i zaświeciłem tylne przeciwmgielne. Po kilku sekundach jazdy błąd na wyświetlaczu zniknął i od tamtej pory już się nie pojawił:) Może rzeczywiście to była tylko wilgoć:)

Wczoraj wracałem z Krk w duzą ulewę i zaświeciłem tylne przeciwmgielne. Po kilku sekundach jazdy błąd na wyświetlaczu zniknął i od tamtej pory już się nie pojawił:) Może rzeczywiście to była tylko wilgoć:)

Witam, podłączam się pod temat od kilku tygodni co jakiś czas wyskakuje mi taki błąd. Żarówka świeci, błąd wyskakuje i znika po jakimś czasie znowu się pojawia... jest to bardzo męczące. Nie mam pojęcia co zrobić?

Paweł24 czy ten błąd poprostu tobie zniknął czu coś zrobiłeś?:)

Pozdro!

na poczatek wymien żarówke, moze sie skonczyła i żarnik po rostu raz sie łaczy a raz nie.

pzd

U mnie winne były styki w oprawce. Też miałem ten błąd, mimo ,że żarówka świeciła. Czyszczenie u mnie nic nie dało i musiałem sporo auto szrotów zjeździć za oprawką kompletna :D

Amortyzatory
Powrót