Ramki pod tablice

• Autor wątku Autor wątku Yoopi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Tak jak pisałem Yoopi w temacie "Pożegnanie",moje ramki przekaż Scratowi.Wielkie dzięki :D

...rameczki juz sa u mnie wiec zapraszam wszystkich do kontaktu ze mna i umowienie sie na odbior (albo GG a najlepiej to zadzwonic)...

Można prosić o wrzucenie jakiejś foty poglądowej tych ramek, bo jeśli jest możliwość zakupu to chętnie bym je obejrzał przed :wink:

Phantom71 ma ich wzór w swoim podpisie.

...pablo wyglad rameczek masz w podpisie phantoma71...sa piekne a wrecz zaje...ste ale jest maly problem - nie ma juz ich na sprzedaz tzn. wszystkie komplety sprzedane...chyba ze pojawi sie mozliwosc, by zamowic kolejna partie...ale to za jakis czas...

Faktycznie ramki wyglądają super. Gdyby pojawiła się kolejna edycja, to ja oczywiście się piszę, a na razie będę pomykał z podkładkami zaprzyjaźnionego "teamu" :wink:

...nowe info co do ramek: w poniedzialek wychodze ze szpitala wiec rusza dalsza czesc odbioru ramek...prosilbym jednak o kontakt nie wczesniej niz we wtorek bo dopiero wyjde w poniedzialek i musze jeszcze duzo spraw zwiazanych ze zdrowiem zalatwic...jakby co to ponawiam prosbe o kontakt na PW, GG lub najlepiej telefonicznie (numer dla zainteresowanych na PW)...

...dobra ludziki kochane...wyszedlem ze szpitala...proponuje zrobic maly spocik w niedziele w tym samym miejscu o tej samej porze w celu odbioru ramek...a jak bedzie pogoda to zawsze na grilla mozna skoczyc...

...nie mozna sie chwalic - ale skoro tak bardzo chcesz sie chwalic to powiem, ze ja dostalem ramki jako pierwszy i u siebie mam jeszcze 20 szt (10 kompletow)...i co Ty na to ;) ....

...dokladnie tak...15 lipca o godzinie 13 na parkingu reala na pilsudskiego...

Yoopi napisał:
i u siebie mam jeszcze 20 szt (10 kompletow)...i co Ty na to ;) ....

Trzeba je jakoś ładnie ułożyć przed odbiorem i walnąć jakąś wyje.... fote :mrgreen:
Więc spotykamy się w tą (tę) niedzielę super.

Można skoczyć na gokardy, bo podobno otworzyli pod tesco bałuty :wink:

...po co az na Baluty :?: ...SPOT jest na Widzewie a na parkingu Tesco tez sa gokarty (mowa o widzewskim Tesco)...a i Brzoza - prosba - jesli jakies info wpisujemy co do spota to poprosilbym z racji poinformowania reszty o pisanie w temacie nt. spota...kurcze, zreszta nie ja tu jestem od porzadkow ;p ...

Amortyzatory
Powrót