• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ramka radiowa - optymalnie dopasowany kolor

Fabryczne radio gra dobrze tylko brakuje mp3 i usb...Zmieniarka cyfrowa rozwiązuje problem..

Oczywiście, że miałem zmieniarkę cyfrową... ale po zmianie na radio ALPINE dopiero słychać bardzo dużą przepaść na niekorzyść fabryki...

Koledzy,jakie oklejanie,malowanie czy zamawianie z allegro.
W kazdym lepszym sklepie z Car Audio mozna to dokupic,praktycznie pod kazdy model auta.Pare groszy to kosztuje.
U mnie tak to wyglada :
attachment.php

Podłączałem Alpine CDA 9812 i żadnej ale to żadnej róznicy nie słyszałem Drzwi wytłumione zamontowane głośniki Hertz ESK i nie odczuwam żadnej róznicy.Podłączone pod radio ALpine....

Odkopuję.
Czy ktoś z Was kupował ostatnio ramkę 1din pod niefabryczne radio i może polecić jakiś sklep/aukcję?
Przede wszystkim zależy mi na tym żeby dobrze pasowała, ale miło będzie gdy kolor też się zgra i nie trzeba będzie lakierować.

Amortyzatory
Powrót