[164] Ramka Halogenu

• Autor wątku Autor wątku Xofer
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Yacek jak byś mnie uratował to normalnie Cię ozłocę;) Moje dzisiejsze poszukiwania niestety nic nie przyniosły, jadę zaraz do kolesia gdzie stoi rozkraczony trup 164 - może on będzie miał.

---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 17:56 ----------

Teraz tak sobie myślę. Te ramki nie są takie same ?

Yacek i jak tam, sprawdzałeś może ?

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

PANIE I PANOWIE OGŁASZAM, ŻE MOJE POSZUKIWANIA DOBIEGŁY KOŃCA I RAMKA SIĘ ZNALAZŁA - NÓWKA SZTUKA 40zł !!!:D:D:D:D<jupi>:D:D:D

Znalazłem aukcje na Allegro, gdzie koleś miał trochę nowych gratów do 164 i miał napisane: "Szukasz innych części do tego modelu - zadzwoń", więc zadzwoniłem i ma. W poniedziałek ma mi wysłać... :D:D:D

Ramka i halogen wymieniony :) ale niestety różnica po między nowym a starym halogenem jest ogromna i teraz: POSZUKUJĘ nowego lewego halogenu ;)

zadzwon do mnie jutro ok 16;00 bede na warsztacie to Ci sprawdze

wyczysc sobie skrzynke 531792075

---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 18:00 ----------

jesli jescze cos potrzebujesz to daj znac

mam 2 halogeny takie jak na zdjeciach

Załączniki

• DSC02623.jpg
    DSC02623.jpg
    92.1 KB · Wyświetleń: 56
zaraz po info od xofera - jemu obiecałem - zaproponuj cene :)

Rafał sory, że nie dzwoniłem nie miałem czasu. Krycho mnie interesuje tylko od kierowcy, także bierz puku jest. Rafał ten od kierowcy to nowy czy taka zadbana używka ? Bo u mnie kwestia taka, że sam halogen jako halogen to jest tylko w porównaniu z prawym nowym, lewy wygląda kiepsko.

ten z prawej na foto jest rewelka - po prawej klejony silikonem- takie były w zderzaku alfy która kupiłem - mam jeszce 2 hal, z ramkami - jak nówki ale sa w tej 164 na zdjeciu, zaproponujcie ceny i sie dogadamy - po prostu lezy mi to wszystko i moze sie komus przyda wiec nie bede zdzierał:)

Odgrzewam kotleta potrzebuje ramki halogenu od strony pasażera na prawą stronę.
Może być we fragmentach ;)
Ewentualnie może ktoś zrobił już te ramki na drukarce 3D?

Amortyzatory
Powrót