Radio fabryczne i aux

Co racja to racja

Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mogę zaoferować zmieniarke w stanie idealnym za 170 zł razem z kosztami wysyłki. Jakby co to SMS na 793220811 lub Pm. Pozdrawiam.

Jednak są te dwa odstające kabelki przy niebieskiej wtyczce... ktoś to przerabiał? Gdzie je podpiąć? Instalacja niby plug&play więc nie powinno być ciężko. Tutaj instrukcja, zwróćcie uwagę na Intrukcję instalacji i pierwszy punkt w ważnych informacjach. Tylko że te czarne mam dwa :D

http://www.audiomaniak.eu/zmieniarka_instrukcja.pdf

A tak to wygląda. Jedyne co ogarnąłęm to to, że można je w siebie wpiąć

178432-radio_fabryczne__aux-20150918_103919.jpg

Załączniki

• 20150918_103919.jpg
    20150918_103919.jpg
    28.2 KB · Wyświetleń: 124
Nigdzie. W instrukcji jest napisane że można połączyć ze sobą. Ale nie trzeba.

Można je razem spiąć jest to niejako wymuszenie zmieniarki

Wysłane z mojego P6-U06

Nie ma tam tego ale jak jakiś czas temu montowałem ją u siebie gdzieś to znalazłem, jednak u mnie w connect nav wykrywa ja zarówno jak są spięte jak i rozłączone.

Wysłane z mojego P6-U06

Dzięki panowie, wszystko pięknie działa tylko jak odkręcić schowek? Wykręciłem 3 śrubki od góry i 3 z samego dołu. Są jeszcze 3 za uchwytami zamykającymi schowek tylko trochę nie ma tam dostępu

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Udało się :D złamał się mały zaczepik lampki ale coś wykombinuje. Teraz trzeba rzeźbic :D

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Jak przymocowaliście zmieniarkę w schowku w rogu? Żeby sztywno siedziała. Myślałem, żeby zedrzeć ten materiał i przykleić taśmą dwustronną chyba, że macie lepsze pomysły? :D

No i blaupunkt kazał mi się skontaktować z serwisem fiata lub sprawdzić w instrukcji od samochodu, bo oni nie mają manuala do odtwarzaczy fabrycznych. Więc jak nie wiedziałem jak i czy można wymusić tryb zmieniarki tak nie wiem nadal.

To kto ma mieć manual, Fiat? Jestem w stanie się założyć że oni by Cię odesłali do Blaupunkta

Wyryte rantem felgi

Panowie dziś u siebie zamontowałem zmieniarkę, tylko nie mogę odtworzyć muzyki z USB, pytane czy na pendriv-ie muszę mieć nazwane foldery CD01, CD02... a piosenki 001,002.. ?

Czy coś innego mam źle ?

Bo na AUX-ie z telefonu gra normalnie, ale nie po to se to kupiłem, żeby słuchać na AUX-ie.

Albumy tak, piosenki już nie. Ewentualnie pendrive może Ci nie działać

Wysłane z mojego SM-G357FZ

Amortyzatory
Powrót