• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] Radio fabryczne blaupunkt MiTo

Natalinka

Nowy
Auto
Alfa Romeo MiTo 1.6
Witam serdecznie,
Stałam się dzisiaj szczęśliwą posiadaczką mojej wymarzonej MiTo w silniczku dieselka 1.6, natomiast mam problem z radyjkiem. Na chwilkę chwyciło mi stację i grało normalnie a potem przestało, teraz nie mogę złapać żadnej stacji ani na FMA czy FM1 czy FM2. Jak to poustawiać żeby działało ? Bardzo proszę szanownych kolegów o pomoc.
Tak samo jak działa to wejście usb, zgrałam piosenke na pendriva w mp3 i nie czytało. Czy trzeba pendriva jakoś specjalnie sformatować ?
Dodatkowo mam taką fukcję jak blue&me tylko jak to nacisnę to coś mi po włosku gada ?
Dziękuję z góry za odpowiedzi

Udało się rozwiązać problem niedziałającego pendriva. Musi być o pojemności do 3 GB i sformatowany na fat32.
Mąż mi mówił że niełapiące fal radio może być kwestią zaśniedziałych styków w antenie i żeby psiknąć wd-40 albo wymienić antene?

tylko nie psikaj wd 40! najlepiej wyczyścić styki i o ile antena jest cała wewnątrz i nie trzeba jej wymieniać to należy psiknąć czymś do styków. czasami uszczelka pod anteną puszcza i zbiera się woda wewnątrz, wtedy trzeba rozebrać całą antenę aby dostac się do elektryki wewnątrz...
pendrive może być większy bo u mnie działa bez problemu 16 gb. pliki najlepiej tylko w formacie mp3 a nie flack czy wawe itp

u mnie podobny problem. radyjko nie gra tylko piękny szum :)
Próbowałem sie dostać do styków, ale ciężko jest podsufitkę wyjąc, żeby jej nie uszkodzić, złamać.

Amortyzatory
Powrót