• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Radio connect navigator

kris605690

Nowy
Auto
Alfa 156 1.9 JTD 136km
Witam. Posiadam Alfe 156FL. Mam w niej fabryczne radio z nawigacja Connect Navigator. I chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wejść w tryb changer? Bo chce podłączyć kabel aux. Znalazłem ze trzeba wcisnąć jednocześnie src i on,lecz ja nie mam przycisku src. Czy ktoś wie jak wejść w ten tryb?

A teraz mam problem... Mam fabryczny zestaw głośnomówiący parrot, problem polega na tym że nagle przestał działać. A gdy odpialem kleme to raz zadziałał. Patrzyłem wszystkie kable i wydają się być ok. Co może być przyczyną?

Ostatnia edycja:
A teraz mam problem... Mam fabryczny zestaw głośnomówiący parrot, problem polega na tym że nagle przestał działać. A gdy odpialem kleme to raz zadziałał. Patrzyłem wszystkie kable i wydają się być ok. Co może być przyczyną?

Ten problem został rozwiązany. Jeden kabel sie odpiął i nie wygrywali zestawu głośnomówiącego. A ma ktoś jakiś pomysł na posta wyżej?

Amortyzatory
Powrót