D
dddarekj
Guest
Hallo Szanowni Alfoholicy!
Macie jakis sposób na kod radia alfki? gdzies cos zapisane na obudowie lub jakies inne cuda? Czy musze dac do rozkodowania...?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Napisz mi numer seryjny na PW/GG powinien wyglądać tak BP1111X1111111 gdzie jedynki to jakaś cyfra. Może uda mi się pomóc.dddarekj napisał:Hallo Szanowni Alfoholicy!Macie jakis sposób na kod radia alfki? gdzies cos zapisane na obudowie lub jakies inne cuda? Czy musze dac do rozkodowania...?
No wiesz, to jeszcze nie tak źle, te 15zł. Te żarówki są cholernie drogie, bo to jest żarówka halogenowa, w normalnym sklepie trzeba za nią zapłacić 12zł.dddarekj napisał:A ta ! W servisie tak ! Napewno by wyszło nowe :!: Za zaróweczke postojóweczke naliczyli mi...bez wymiany 15 zł :!: <OO>