• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Radio Bluetooth

elduro

Nowy
Auto
147
Witam,

posiadam Alfe 147 1.9jtd, z radiem wyposażonym w bluetooth. Mój problem polega na tym, że po połączeniu telefonu z radiem mogę tylko dzwonić i odbierać połączenia :/ Czy jest jakiś sposób, aby można było "puszczać" muzykę przez telefon? Coś w ustawieniach?
Widziałem wątki tylko o dołożenie systemu bluetooth, ale nie mogłem nic znaleźć o swoim temacie.

Dziękuje za pomoc ;)

PS. Alfe posiadam od niedawna, zauważyłem pewną zależność po przekroczeniu 160km/h samochodem zaczyna trząść, spotkaliście się z czymś takim? Macie pomysł co może być tego powodem? Czy po prostu ten typ tak ma?

To oryginalne radio? Jeżeli tak to pewnie obsługuje tylko profil bluetooth pozwalający na rozmowy. Potrzebny Ci emulator zmieniarki z bluetooth typu Yatour lub inne radio.

Co do trzęsienia samochodem to na pewno nie jest normalne. Sprawdź czy masz proste felgi i nieuszkodzone opony, na pewno zacząłbym od wyważenia kół.

Amortyzatory
Powrót