• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Radawa 20.09.2014r

nie ma sprawy mogę podjechać do wójta i wszystko szczegółowo z nim ogarnąć :) jedziesz ze mną ??

jest dwie możliwości. Albo kolega MarekR bieorze domek dla siebie dla żony i dziecka i tam w okolicach wspólnie robimy ognisko w tym ośrodku z linka: http://www.asradawa.pl/domek-as
Albo u tej samej agroturystyki z linka powyżej wynajmujemy domek który jest ogrodzony zaraz nad zalewem na 10 osob z pelnym full wypasem za 280 zl. I zostajemy w większej ekipie na noc. Wszystko zależne jest od tego ile osób zapewne pojdzie czy zostaje na no itp. MarekR polowe tego domku za 280 zl moze oplacic bo i tak zostaje na noc bo inny domek dla jego 3 osobowej rodzinki w tym ośrodku 150 zl za dobę następnie pozsotaje reszta forsy.

1. R0bs0n
2. Betonowy
3. MarekR
4. rosek11
5. EDEK ;)
6.
Reggie4ever
7.
Dominik1992
8. Jendker

Ostatnia edycja:
Hmm to jeśli chodzi o nocleg. pasuję zrobić konkretną liste ile osób by jechało i ile osób chciałoby zostać do niedzieli. Bo ja np będę śmigał z jedną osobą dodatkowo więc już jedna osoba do ewentualnego noclegu więcej. Widzę Betonowy sporządza listy, dobry jesteś w tym :D Niech każdy pisze w ile osób będzie jechał, i kto by brał ewentualny nocleg. Ja jak pisalem jadę z jedną osobą. Ciekawie sięzapowiada ;)

1. rosek11 -bez noclegu
2. Betonowy- bez noclegu
3. Edek bez noclegu
4. Reggie4ever - 2 osoby bez noclegu

Miałem niesamowitą ochotę ma ten zlot, i wczoraj prawdopodobnie panewki daly głos..

15:45-16:00 BP Wierzbna.
Zasadniczo pasuje jeszcze ustalić miejsce ogniska - czy teren zalewu jak ostatnio, czy teren przy domku?

Jeśli chodzi o miejsce ogniska. Rozmawiałem z betonowym. Koncepcja była żeby zrobić przy domku który wynajmę. Miałem nadzieję że ktoś również będzie chętny na nocleg. Skoro nie ma chętnych to ja również jadę bez noclegu oraz miejsce ogniska jest mi już właściwie obojętne. Przeprasza z góry za robienie niepotrzebnie zamieszania.

1. rosek11 -bez noclegu
2. Betonowy- bez noclegu
3. Edek bez noclegu
4. Reggie4ever - 2 osoby bez noclegu
5. Jendker - 2 os bez noclegu
6. R0bs0n - 1 os bez noclegu
7. MarekR - 2 os bez noclegu

Ostatnia edycja:
w takim razie zostaje ognisko/grill pod wiatą na zalewie.
Betonowy, bardzo Ci prosimy - odpychaj Alfę do UG w Wiązownicy;)

Amortyzatory
Powrót