• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[155] Q4

to miejsce się przyda na dolot :) będą mniejsze kąty gięcia :D, aku wylądował w bagazniku

W

Ostatnia edycja:
Przyznaję.Wojtek idzie do przodu jak burza:) Co do miejsca pod maską to zależy do czego trzeba łapy pchać,jednak jak i w jednej tak i w drugiej jest przesrane.

Spróbujcie zrobić coś u mnie pod maską, to zmienicie zdanie :)

Dawno nie było updejtu...
taki cudo przywędrowało :D:D:D

attachment.php

attachment.php

attachment.php

czas chyba zacząć strugać kolektor :)

WS

Załączniki

• 20140827_115803res.jpg
    20140827_115803res.jpg
    183.3 KB · Wyświetleń: 523
  • 20140827_115820res.jpg
    20140827_115820res.jpg
    178.4 KB · Wyświetleń: 523
  • 20140827_115832res.jpg
    20140827_115832res.jpg
    178.9 KB · Wyświetleń: 521
Turbina z EVO:DTD05. Ile zamierzasz z tego wycisnąć ? Rozumiem że okolice 300 koni z dobrym spoolem ??

Ostatnia edycja:
TDO5HR-16GmC/10.5T 49378-01580
tyle ile wyjdzie max :) spool w niskich zakresach to jest jeden z priorytetów

w

Ostatnia edycja:
Wysokie 300, z bardzo dobrym spool'em, jeżeli to zadziała to będzie się tylko modyfikować turbine żeby uzyskać niskie 400

Nastepy stage to TD05-20G pewnie z kółkiem CNC ;) .?? Nice czekam z niecierpliwością.

Suzumushi pisałeś że miałeś 155 V6 i poszła na żyletki. Oddałeś całą ,czy silnik sobie zostawiłeś??

Poszła na żyletki, silnik i osprzęt się sprzedał, została jakaś drobnica, już nawet nie pamiętam co :)

Dawkujemy emocje:

kolektor:
179.jpg

IC przymiarka:

180.jpg

Admini, może by faktycznie przenieść ten wątek do Nasze belle ?
w sumie tylko ja się tu uzewnętrzniam z moją Q4

W

Nie obyło się bez cięcia belki, projekcik bardzo ciekawy. Teraz tylko czekać na strojenie i pomiar z hamowni. Powodzenia w planach.

A to ty robisz wóz u Mickey'a :D hehehe tak mi się coś własnie zdawało :D
Kto Ci 'programy' ogarnia ??

chlopaki maja to ogarnac, dalem im wszystko co mialem :) lacznie z laptopem i szkoleniem z softu :)
do tej pory ogarnialem sam z pomoca TTC, ale cos czuje ze oni zrobia to lepiej odemnie :D

Dodano po 2 minutes:

Opadła mi szczena. Ciekawe ile to ma kucy??

zobaczymy :) o ile nie wybuchnie, wypierdzi lub zrobi cokolwiek innego ciekawego

Ostatnia edycja:
Fajne mody. No i nadal w barwach naszych braci - Węgrów :top:

zbietram zęby z podłogi...

jak wykończysz pociętą belkę????

Będzie miała dodatkowe wzmocnienie

W

Amortyzatory
Powrót