pytanko o org alusy

Alfista napisał:
Piotr napisał:
145/146/GTV i Fiat Coupe to ta sama płyta podłogowa :wink:

czyli GTV mozna dołączyc do auta na bazie tipo... :shock:

Tak, gdzieś przeczytałem że rodzina aut na bazie Tipo jest bardzo duża (np.Bravo/Brava tez są zbudowane na jego bazie :shock: )

Alfista napisał:
grabo_s napisał:
a tak pozatem ciekawe czy piasty od GTV do 155/145/146 by szło przełozyc, bo tam jest 5x98 a słyszalem ze gtv jest spokrewniona w zawieszeniu z fiatem coupe.. co to oznacza chyba kazdy kojarzy...

Mozliwe ze daloby sie przelozyc piasty i moze nawet nie byloby z tym wiekszych problemow,rozstaw srub 5x98 ma jeszcze 156 i 147 ,a 166 5x108 co mnie troche dziwi i w sumie szkoda bo ladne felgi byly w 166 :mrgreen: ...co do fiata coupe to plyta podlogowa ta sama ale np. zawieszenie z tylu to calkowicie co innego-coupe(wahacze wleczone) gtv (wielowahaczowe)...rozstaw srub w fiacie to 4x98 nizaleznie czy 1.8 16v czy 2.0 20vt :wink:

Pozdro

Alfista napisał:
ale z tym 5x108 w 166 chyba cos ci sie pomylilo :mrgreen: tam jest 5x98 przecie :shock:

Niestety nie ma zadnej pomylki w alfie 166 sa felgi 5x108!!! ...takze uwazajcie zebyscie sie nie nadziali i kupili kola od tego modelu bo nie wejda wam do zadnej innej alfy...jestem pewien na 100% bo temat sam przerabialem :wink:

Tutaj pierwszy lepszy przyklad z allegro :mrgreen:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80876713

Pozdro

madryar napisał:
Alfista napisał:
ale z tym 5x108 w 166 chyba cos ci sie pomylilo :mrgreen: tam jest 5x98 przecie :shock:

Niestety nie ma zadnej pomylki w alfie 166 sa felgi 5x108!!! ...takze uwazajcie zebyscie sie nie nadziali i kupili kola od tego modelu bo nie wejda wam do zadnej innej alfy...jestem pewien na 100% bo temat sam przerabialem :wink:

Tutaj pierwszy lepszy przyklad z allegro :mrgreen:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80876713

Pozdro

:shock: czyli płyte 166 z czym ma spokrewnioną?? z saabem jakims?? :shock:

[ Dodano: 2006-01-20, 16:53 ]
no to jednak są 4x98 te alusy w 16cali ale z tą ceną to sobie koło pojechał :shock: tutaj

właśnie te alu widzialem na Allegro wczesniej. Widze ze cena spadla z 600 na 500 zl :mrgreen:

Marze o takich!!! :mrgreen: Musze uzbierać kaske i sobie sprawic.Zawsze kiedy widze Alfe na takich felgach to nie wiem czemu ale sie ślinie :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót