Pytanie o Klub Alfa Pomorze

ericsson

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 3.2 Q4
Witajcie,

Chciałem się zapytać czy forum Klubu Alfa Pomorze działa w porządku i ktoś tam się udziela (być może również z obecnych tutaj), bo założyłem tam konto i nie mogę napisać posta w dziale "przywitaj się" (po przeładowaniu strony po prostu treść posta się zeruje/kasuje) a na pw wysłanego do KARP'a nie mam żadnej odpowiedzi.

Jeśli ktoś coś wie to poproszę o informacje "co się dzieje" ;)

Dzięki,
Eryk

Wygląda na problem techniczny ale szczerze to nie masz co się przejmować. Forum KARP dogorywa, rzadko kto tam cokolwiek
pisze, tradycja comiesięcznych spotów też umarła itp...itd...

Z tego co wiem to na forum alfistipolnoc coś się jeszcze dzieje

Witajcie,

Chciałem się zapytać czy forum Klubu Alfa Pomorze działa w porządku i ktoś tam się udziela (być może również z obecnych tutaj), bo założyłem tam konto i nie mogę napisać posta w dziale "przywitaj się" (po przeładowaniu strony po prostu treść posta się zeruje/kasuje) a na pw wysłanego do KARP'a nie mam żadnej odpowiedzi.

Jeśli ktoś coś wie to poproszę o informacje "co się dzieje" ;)

Dzięki,
Eryk

Ja jakiś czas temu (miesiąc? dwa?) też próbowałem coś napisać i miałem dokładnie ten sam problem.

- - - Updated - - -

Wygląda na problem techniczny ale szczerze to nie masz co się przejmować. Forum KARP dogorywa, rzadko kto tam cokolwiek
pisze, tradycja comiesięcznych spotów też umarła itp...itd...

Z tego co wiem to na forum alfistipolnoc coś się jeszcze dzieje

Może właśnie dlatego, że nie da się nic napisać? :P

Dzięki za informacje panowie - może jeszcze spróbuję zajrzeć na alfistipółnoc.. generalnie to nie próbuję być na wszystkich forach Alfy, tylko szukam jakieś zaufanego warsztatu/mechanika, który podjąłby się zrobienia kompletnego nierządu w 3.2 JTS (najchętniej w granicach Polski północnej, jednak do kogoś dobrego jestem też skłonny przejechać kawał drogi).

Jeden ze specjalistów polecanych na terenie Trójmiasta stwierdził, iż rozrządu w 3.2 JTS nie dotyka, gdyż jest to delikatny silniki i praktycznie nikt go nie ogarnia, a przy przebiegu rzędu 200tys km nie wiadomo co będzie z tym sinikiem.. chciałbym aby ktoś mógł więc to zweryfikować i jeśli stwierdzimy razem, że warto - to od razu po pozytywnej "inspekcji" wymienić kompletny rozrząd.

U MM byłeś? :)

Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka

...
Jeden ze specjalistów polecanych na terenie Trójmiasta stwierdził, iż rozrządu w 3.2 JTS nie dotyka, gdyż jest to delikatny silniki i praktycznie nikt go nie ogarnia, a przy przebiegu rzędu 200tys km nie wiadomo co będzie z tym sinikiem.. ...

nie pisz zagadkami. Kto konkretnie? Wiedza co kto umie, kogo polecić itp...itd... jest jedną z najcenniejszych na forum :D

Ja osobiście polecam Marcina z Le-car , Pruszcz Gdański - Rotmanka
http://www.lecar.com.pl/
Dobrze ogarnia AR, sam jest niewątpliwym fanem marki, ostatnio mykał Giulettą +3xx hP :)
Ale wiem, że sprzedał tylko nie wiem czy kupił coś następnego fajnego :P

EDIT: hehe , maciaba wbiłeś się z tym samym poleceniem w trakcie jak ja pisałem swojego posta :)

co do KARP to niby forum umarło, a na fb wrzucili fotkę z (co prawda ubogiego) spotu z soboty (05.03.2016) czyli wtedy kiedy my się spotkaliśmy

co do KARP to niby forum umarło, a na fb wrzucili fotkę z (co prawda ubogiego) spotu z soboty (05.03.2016) czyli wtedy kiedy my się spotkaliśmy

z forum KARP jest coś nie tak, ale wybiórczo. Próbowałem kilkakrotnie wrzucić info o naszym spocie i po zatwierdzeniu nic się nie pojawia.
Podobnie moje wpisy w shout box'ie. Ale widziałem, że ktoś tam pisał i działało więc nie wiem już o co chodzi.
Szkoda, bo jak robili też spot 05.03 to mogliśmy się razem spiknąć i byłoby jeszcze więcej nas :D

Forum podupadło, klub nadal działa. Wszelkie info o spotkaniach na stronie: https://www.facebook.com/alfapomorze

Ostatnie spotkanie było trochę wcześniej a nie 5.03, w czasie spotkania Alfaholików. W czasie spotkania sobotniego było między Wami kilku członków KARP.

Alfistipółnoc - klub został założony przez część członków KARP-ia, stąd też udzielają się tam osoby znane Wam wcześniej z KARP.

jeżeli powstanie pomysł na spot.. to na pewno będę informować na alfisti północ...

Ci którzy funkcjonują na innych forach również niech przekazują info.. i wsio :)

Amortyzatory
Powrót