• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] przytarty przedni zderzak

Mati_17

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v, Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v, Alfa Romeo 159 TI 1.9 JTDm16v
Witam
Dziś przechodząc koła auta niestety zauważyłem, że ktoś postanowił oznaczyć mój samochód...
Teraz pytanie a raczej prośba o poradę co z tym zrobić. Większość powie zapewne lakiernik tylko pytanie ile mniej więcej może za to zawołać (okolice Krakowa)? Po za lakiernikiem macie może jakieś inne pomysły? Przyznaje, że dość mnie to wkurza i chciałbym coś z tym zrobić ale wiadomo pieniądze w tym wszystkim grają jakąś rolę... im taniej tym lepiej ale też wiadomo żeby był też dobry efekt...
Dzięki za każdą odpowiedź :)
56866429_2209449736038604_377062403050831872_n.jpg

Pozdrawiam

Zostaw tak jak jest. W ciemnogrodzie, jak ktoś Ci zarysuje auto to szukaj wiatru w polu. Zderzak jest z plastiku, nie zardzewieje. W swojej 159 przedni lewy błotnik i zderzak lakierowałem już 3 razy. Nie widzę sensu robić tego po raz kolejny. ;)

Myślę, że max do 200zł do ogarnięcia przez lakiernia. Po kosztach kupić lakier zaprawkowy, wygładzić papierem ściernym i zamalować pędzelkiem, a potem spróbować zapomnieć o tym miejscu na zderzaku.

Amortyzatory
Powrót