• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Przepływomierz zamiennik

Ozzzi

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1,9 JTD 2000 Była, Teraz Alfa Romeo 156 1.8TS Sportwagon FL, Opel Astra G OPC
Witam, znajomy zakupił do swojej lancii lybry 1.9jtd 105km przepływke, podłączyliśmy ją u mnie na testa w alfie i ładnie śmiga zbiera się ale strasznie dymi jak stary klekot i jest bardzo czuły przy ruszaniu wtedy wali czarnym dymem, zakupił ktoś kiedyś taki badziew? i takie same były objawy?
Link z aukcji - http://moto.allegro.pl/przeplywomierz-alfa-romeo-145-146-156-166-gtv-new-i2389991346.html

Tylko Bosh z przepływomierzy. Cały czas jest tłuczone, że wszystkie zamienniki są g... warte. Na aukcji nawet nie ma podanej marki tego sprzętu. Najlepiej zwrócić o ile jeszcze nie jest za późno. Z ciekawości, jak jest jeszcze zamontowany, można sprawdzić mierzone masy powietrza FES'em

dokładnie też miałem problem z przepływką myślałem o zakupie wysokiej jakości zamiennika MM ale każdy odradzał , przebolałem i kupiłem nówkę Boscha , więc jeśli chodzi o przeplywki to tylko bosch

dokładnie też miałem problem z przepływką myślałem o zakupie wysokiej jakości zamiennika MM ale każdy odradzał , przebolałem i kupiłem nówkę Boscha , więc jeśli chodzi o przeplywki to tylko bosch

Dokładnie potwierdzam! sam miałem troche nieprzyjemności przez takiego bubla, przepływka tylko nowa bosch lub uzywana ale sprawdzona w 100% sprawna bosch.

Amortyzatory
Powrót