• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Przepływomierz V6

tak jest. i nie kupuj używki, lepiej kup tani zamiennik za 100 bo do astry tak kosztują.

Ostatnia edycja:
no nie ale ja mam jednego takiego używanego bosha, chętnie zamienię na najtańszy nowy zamiennik ;)
sorry nie rozumiem stwierdzenia do mniejszych silników, V6 Busso to V6 Busso

Ostatnia edycja:
ja mam jednego takiego używanego bosha, chętnie zamienię na najtańszy nowy zamiennik
Życzę Ci szczerze powodzenia. Nie wiem czy pisząc post Twoim zamysłem było rozbawienie kogoś do łez czy zwykły brak doświadczenia w temacie?
....po co ja to piszę...

Życzę Ci szczerze powodzenia. Nie wiem czy pisząc post Twoim zamysłem było rozbawienie kogoś do łez czy zwykły brak doświadczenia w temacie?
....po co ja to piszę...

Chyba czegoś nie zrozumiałeś, co z tego że bosch jeśli uszkodzony i nie działa prawidłowo.
tak dla wyjaśnienia kupiłem używany boscha który nie jest sprawny, co mi po nim. Rosołu mogę sobie teraz z niego ugotować :) ( niestety chytry traci dwa razy :( )

No niestety, właśnie dlatego wszędzie piszą że TYLKO Bosch i TYLKO nowy... Jakby co to mam jeszcze gdzieś w piwnicy swojego starego Boscha który też nie działa ale błędami nie sypie i na pierwszy rzut oka wygląda jakby działał :).
Uprzedzając pytania - nie, nie jest na sprzedaż :).

no nie ale ja mam jednego takiego używanego bosha, chętnie zamienię na najtańszy nowy zamiennik ;)
sorry nie rozumiem stwierdzenia do mniejszych silników, V6 Busso to V6 Busso

Ta sama wkładka jest w wielu przepływomierzach do Alf, w różnych wersjach silnikowych, jeśli masz np 1.8 TS w 156 to jest taka sama, ale sprawna w 156 nie koniecznie będzie sprawna w 3.0 V6, ogólnie chodzi o górny zakres pracy.

Sam mam dwie wkładki, bo u siebie wymieniłem, a mam też Alfę 166 3.0 V6 na części, ale nie zamierzam tego nikomu sprzedać, bo nie jestem wstanie zagwarantować poprawności działania.

Amortyzatory
Powrót