Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej ho ,w moim przypadku nie jestem pewny czy to przepływomierz ,dziś go odpiąłem ,auto nie kopci i zrobiło się troszkę żwawsze ,od 2tysi lekko wciska,ale rewelacji nie ma przy większych prędkościach np. od 100km/h.Wczoraj na trasie rozpędziłem się tylko do 180km/h ledwo i przy większym obciążeniu zapala się check engine ,tzn. na 5-tym i 6 biegu przy pedale w podłodze,po odpuszczeniu gaśnie po 3 sek. Spalanie jest w normie na 411km wypiła średnio 6L/100km ,przy średniej 85km/h .Jak na te 136KM powinno się to lepiej zbierać ,mam zaślepiony EGR ,obstawiam jeszcze zapieczone kierownice?? jest ktoś z wawy kto by doradził ,przejechał się ,miał możliwość podpięcia pod komputer ?? mam kabel tylko alfa diag coś mi nie chce się połączyć z moturem![]()
poradziłes sobie z tymi dolegliwosciami ? mam identyczne objawy , zmiana przepływomierza cos pomogła ?