przemalowana 8C :((((

Alfista

Nowy
Auto
166 JTD
Jak wam sie podoba, bo jak dla mnie porazka :shock: :D

Zgadza się ale porażka! Mam nadzieję że nie będzie tego koloru w ofercie, zresztą czy ktoś by taki kupił? :D

i jeszcze dwie foty

2801322258cyellow2yb4.jpg

2801322258cyellow3yb9.jpg

Jeszcze nie jest tak zle, lepszy zółty niz jakis zielony metalik albo biały.

Lepiej wyglada czarna ale najpiekniej czerwona :D w tym kolorze wyglada jak takie male seicento :( bez obrazy oczywiscie !

Ferrari też są czerwone, czarne i żółte, podobnie jak motocykle Ducati(tych nowych serii).

fiergloo napisał:
Ferrari też są czerwone, czarne i żółte, podobnie jak motocykle Ducati(tych nowych serii).

zgadzam sie a mnie sie nawet podoba co prawda czerwone szybciej jezdzi :lol:

Mi osobiście też ten żółty nie przeszkadza, choć gdybym wybierał dla siebie to oczywiście byłby to czerwony :twisted:

Najładniej wygląda czerwona i czarna ale ta żółta nie jest taka zła.Ważne aby nie wprowadzili jakiś zwykłych kolorów-myślę,że tego nie zrobią.

Garos napisał:
Najładniej wygląda czerwona i czarna ale ta żółta nie jest taka zła.Ważne aby nie wprowadzili jakiś zwykłych kolorów-myślę,że tego nie zrobią.
W palecie były tylko 4 kolory do wyboru.

a gdzie spryskiwacze?

Mnie zastanawia jedno.
8C ma z pewnością reflektory ksenonowe (jak to z wyższej półki), no, ale gdzie spryskiwacze??

jest na wypasie :) miałem kiedyś seicento szumi :) i mam sentyment do tego koloru a dwa że jest naprawdę ładny

Re: a gdzie spryskiwacze?

alces1 napisał:
Mnie zastanawia jedno.
8C ma z pewnością reflektory ksenonowe (jak to z wyższej półki), no, ale gdzie spryskiwacze??

a zeby cos pogrzebac przy ksenonie trza nadkole zdejmować :mrgreen: :lol:

ciekawe czy bedzie wersja z neonami pod spodem to se kupie :wink: a tak szczerze to niepodoba mi się to auto w żółtym, tylko czerwień

Alfista napisał:
alces1 napisał:
Mnie zastanawia jedno.

??

Alfista napisał:
alces1 napisał:
Mnie zastanawia jedno.

eeeeeee pewnie jest klapka w nadkolu, znając alfe po dwóch otwarciach pewnie się ułamie :wink:

Amortyzatory
Powrót