[146] przelot do 1.7 16v bx

• Autor wątku Autor wątku wnt146
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wnt146

Guest
jak w temacie ktoś cos takiego robił jakie wrażenia z odsłuchu dzwieku , poprawa elastyczności?? \bo będe roił i chce cos juz o tym wiedzieć

ja wybebeszyłem katalizator bo był zapchany i wyrzuciłem środkowy tłumik efekt bardziej wyrazistego dźwięku i lepszego wkręcania się na obroty ale brak wzrostu mocy

ja wybebeszyłem katalizator bo był zapchany i wyrzuciłem środkowy tłumik efekt bardziej wyrazistego dźwięku i lepszego wkręcania się na obroty ale brak wzrostu mocy

Nie czepią się na przeglądzie o głośność? Ja w mojej 33 wywaliłem kata, chodził głośno jak cholera ale przyrostu poza udroznieniem wydechu nie było...

Żeby był eefekt trzeba przebudowac dolot i wydech..wtedy można mówic o zwiększeniu momentu i mocy...i to pewnie tez nie w jakichs zadziwiających wielkościach.

Pozdrawiam

ja właśnie jest w trakcie robienia przelotówki z tym że końcowy też będzie przelotowy i sama rura aż do barnów. zobaczymy co z tego wyjdzie dolot tez muszę przerobic bo mi puszke rozwaliło

a kto powiedział że ja traktuje ulice jak większość społeczństwa

no być może ale na rurę przelotową to przeglądu raczej nie przedłuża

jestem z branży iwec przeglądy i tematy mechaniczne mi nie straszne

to wstaw później jakiś sound na youtuba ciekaw jestem jak będzie ryczeć przelotówka w największym boxerze alfy

Ja mam w planie wywalic kata, bo cos mi chyba w nim dźwięczy, pewnie sie posypał i to juz sie obawiam ze będzie ryczało...

No na przelotóce od kolektora do końcówki musi byc dźwięk niesamowity...Czekam na filmik z dźwiękiem:)

Pozdrawiam

jestem strasznie ciekawy jak to bedzie "mruczało" ;P
Ja mam w planie wywalic kata, bo cos mi chyba w nim dźwięczy, pewnie sie posypał i to juz sie obawiam ze będzie ryczało...

ja w swojej wywalilem kata i nie jest źle ;) jest troszke głosniej w środku auta, ale nie jest zbyt głośno czyl jak na moje...
...jest tak jak powinno być :D:D:D

Amortyzatory
Powrót