• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Przełącznik szyby

RossoBella

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147, 1.9 JTD
Witam, mam problem ze znalezieniem przełącznika szyby elektrycznej do AR 147. Konkretnie poszukuję przełącznika do przednich lewych drzwi, do Alfy 5 - drzwiowej. Na allegro nie ma szans znalezienia, tym bardziej na innych stronach a bez tego nie mogę sprawdzić temperatury już nie wspominając o otwarciu bagażnika. Czy zna ktoś może osobę która załatwia części do AR?

Pozdrawiam, Basia

- nowy oryginalny to i cena z kosmosu.
- u szwagów cena około 80 - 100 zł, czasami może być od anglika, uwaga na to.

Spróbuj popytać w :
Sklep w Kobiórze, mają części nowe i używane do Alfy tel. 32 2188333, kom.603742276.
Sklep w Jasienicy też mają części nowe i używane do Alfy tel.33 8152849, kom. 693172784

wojtas_aw dziękuję Ci bardzo, za chwilę na pewno przedzwonię. ;)

---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:04 ----------

Niestety ani w jednym sklepie ani w drugim nie dostanę takiej części. Dowiedziałam się że z tymi przełącznikami jest duży problem i zostaje mi jedynie uzbroić się w cierpliwość.

Staram się uniknąć tak wysokiej ceny, poszukam jeszcze przez jakiś czas. Jeżeli nie znajdę zainwestuje, choć mam nadzieje że znajdę coś tańszego.

Amortyzatory
Powrót