• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Przegub wewnętrzny AR 166 JTD

samsung12

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 2.4 JTD FL
Witam wymieniał ktoś z Was przegub wewnętrzny?są zestawy na allegro za 150 ,ale podobno nie pasują i nie da się go wymienić . Ar 166 2.4 jtd 150km

ja wymieniałem niedawno, 2 rodzaje występują, trzeba wyciągnąć wymiarować i wtedy kupić

i grubością przegubu również

Witam wymieniał ktoś z Was przegub wewnętrzny?są zestawy na allegro za 150 ,ale podobno nie pasują i nie da się go wymienić . Ar 166 2.4 jtd 150km

Ja Ci sprzedam przegub bez mierzenia i na pewno będzie pasował.
A cenkę tez mogę zrobić taką około 150 żebyś nie czuł się pokrzywdzony :)

Witam.
Odgrzeje kotleta...
Jestem właśnie na etapie wymiany przegubu wewnętrznego lewego od strony skrzyni, mechanik stwierdził, że kielich tak jest rozdygotany...że hoho :)
Cena 520 zł z krzyżakiem...
I niestety czuję, że prawy też będzie do wymiany, ale mam pytanie jak mogę sprawdzić czy kielich jest jeszcze ok?
Sory za banalne może pytanie, ale ja nie wiem :)
Ps. może ktoś posiada takowy kielich lub ma namiary na cały przegub z krzyżakiem prawa strona (ilość zębów 26) Alfa 166 fl 2004 rok 2.4 jtd 20v automat

Pozdrawiam

W poniedziałek będę wiedział czy potrzebuje kielich, ale znając moje ślepe szczęście zgłoszę sie po ten kompletny przegub.

Amortyzatory
Powrót