• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Przedni zderzak po FL

Nemiks

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150 KM
Witam mam następujący problem a natomiast mam bitą AR 147 po FL i mam zamiar kupić zderzak tylko mam własnie problem z wyborem czy kupić nową podróbkę, czy tez używany oryginał ?? Mam ten dylemat bo nie wiem czy będzie dobrze pasowała taka podróbka. Dobrze by było jak by ktoś miał zamontowaną taka podróbkę i napisał swoją opinie o tym jak się sprawuje, czy gdzieś nie odstaje itp... Ale każda opinia jest ważna.

Witam mam następujący problem a natomiast mam bitą AR 147 po FL i mam zamiar kupić zderzak tylko mam własnie problem z wyborem czy kupić nową podróbkę, czy tez używany oryginał ?? Mam ten dylemat bo nie wiem czy będzie dobrze pasowała taka podróbka. Dobrze by było jak by ktoś miał zamontowaną taka podróbkę i napisał swoją opinie o tym jak się sprawuje, czy gdzieś nie odstaje itp... Ale każda opinia jest ważna.

Kupuj używek, malujesz i masz wszystko w oryginale.

Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

Najlepiej poszukaj używany oryginał w Twoim kolorze to dołożysz parę zł na zderzak ale oszczędzisz na malowaniu..

Amortyzatory
Powrót