• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Prozba o ogledziny radom

K

Koszor85

Guest
Prośba o ogledziny radom

Witam poszukuje jakiegos alfisty,z radomia,w celu obejrzenia autka,ja mieszkam 200km od radomia wiec wolalbym jechac juz w chociaz ciut sprawdzone miejsce
jesli ktos moglby podjechac obejrzec "moja" 156 to niech sie odezwie. czekam na kontakt

Ostatnia edycja:
Witam poszukuje jakiegos alfisty,z radomia,w celu obejrzenia autka,ja mieszkam 200km od radomia wiec wolalbym jechac juz w chociaz ciut sprawdzone miejsce
jesli ktos moglby podjechac obejrzec "moja" 156 to niech sie odezwie. czekam na kontakt
zapodaj linka jakiegos,niewiem czy cos młodszego czy starszego chcesz bo jak cos to ja mam 156 2.0 z gs z 99 sedam,

Ja również z Radomia. Jeżeli coś komuś potrzeba również mogę obejrzeć.

Od razu powiem że nic nie sugeruje. Ale pochodzę z Radomia i wszyscy z tych Komisów na warszawskiej "z tego żyją" wiec poprostu jak kolega kolegę przestrzegam - sprawdź 2 razy. Skoro jest możliwość to w radomiu jes aso fiata, ja bym odżałował to 250pln i pojechał ją sprawdzić. A tu są chłopaki z Radomia wiec mozesz sie tez do nich odezwac czy nie podjada jej obejrzec : http://www.alfaradom.fora.pl/

jak najbardziej auto przed zakupem wyladuje w ASO , chcialbym tylko prosic ktoregos kolege jak by mial czas podjechac zobaczyc czy to nie jest przystanek i wyglada chociaz w 90% jak na zdjeciach :)

Amortyzatory
Powrót