V
viruskill
Guest
Proszę o sprawdzenie tych wykresów i o waszą opinię notorycznie przy wcisnieciu pedału gazu do podłogi wyskakuje błąd p0101 :/
ostatnie sprawdzic.csv
ostatnie sprawdzic.csv
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Witam pedał do podłogi to znaczy że nie do odcinki a od 1800 rpm w podłogę. przepływke jutro wsadzę inna. Tak termostat mam sprawny ale auto i tak nic nie chce grzać :/ jak wsiadam do starego opla kadeta 1986 rok 1.6D i ujadę dosłownie 2 km jest już cieplutko tutaj jadąc do pracy staram się trzymać go w okolicach 2000 rpm żeby po 5 km leciało letnie powietrze :/ będę montował podgrzewacz z 1.9 dci leży sobie w bagażniku i dodam że jeszcze w zimie nie udało mi się żeby ciepłą wodę puściło na chłodnicę. pozdrawiam
A ja dodam tylko dwie kwestie, zakryjcie sobie chłodniece jakimś czymś jesśli nie przemierzacie długich dystansów, to zawsze pomoże uzyskać większą temperaturę, i oczywiście nie brać odrazu gorącego nawiewu...
Proszę o sprawdzenie tych wykresów i o waszą opinię notorycznie przy wcisnieciu pedału gazu do podłogi wyskakuje błąd p0101 :/
ostatnie sprawdzic.csv
Kali, ja nie żartuje. MAm zaślepkę EGR i grzanie jak to w dizelku kiepawe, ale tak zrobiłem i jest lepiej, nawet stwierdę dużo lepiej. Podobno jak pokonuje się ddddłłłługie trasy to szkodzi, ale jednak przy minus 15 po kilku kilometrach jest wśrodku naorawdę ok, i silnik napewno się nie przegrzeje, także polecam.
przecież termostat i tak nie puszcza obiegu wody na chłodnicę jak silnik jest zimny, więc albo masz walnięty termostat albo ci się wydaje![]()
Oczywiście, że pomaga!!! Ludzie przecież podczas jazdy przy minus 10-15 stopniach silnik dostaję prez nerki mroźne powietre i dlatego dłużej się grzeje!!! zAsłonięta chłodnica-brak bezpośredniego dostępu zimnego powietrze=szybsze nagrzewanie silnika!!!