Proszę o radę jakie żarówki do AR159

• Autor wątku Autor wątku martin204
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

martin204

Guest
Witam serdecznie
Proszę o poradę w zakupie żarówek jako alternatywy do lamp typu xenon.... zależy mi na bardzo mocnym a zarazem nie meczącym innych kierowców świetle ... najlepiej wizualnie zbliżonych do xenonów .... wiem że to może blachę pytanie i nie do końca wiem czy w dobrym dziale napisałem ale na rynku (allegro) wszystkie są najlepsze najmocniejsze itp. dlatego pozwoliłem sobie zadać właśnie takie pytanie.
za pomoc a najlepiej za link do produktu (sprawdzonego) będę wdzięczny.

Polecam Osram Night Breaker Plus. Super świecą, niestety ich wadą jest to że dość szybko się wypalają. Jest ich pełno na necie, allegro, w wielu sklepach je mają. Musisz jedynie uważać bo słyszałem że pojawiły się już podróbki.

Polecam Osram Night Breaker Plus. Super świecą, niestety ich wadą jest to że dość szybko się wypalają. Jest ich pełno na necie, allegro, w wielu sklepach je mają. Musisz jedynie uważać bo słyszałem że pojawiły się już podróbki.

Też je polecam, bez porównania z innymi jakie do tej pory miałem.

Mnie tez sie podobaly - szkoda tylko ze tak krotko :mad:

nie podobno tylko sa w ofercie koszt okolo 43zl-48zl sztuka
[h=4](NIGHT BREAKER UNLIMITED )[/h]

Lampy masz soczewkowe więc możesz założyć hidy jak większość z nas tylko nie jakieś badziewnie za 100zł i dopiero wtedy zaczniesz widzieć droge nie oślepiając innych. Chyba,że nie chcesz kombinować to załóż osramy albo coś z lini philipsa blue cosmo luz inne.

gdzieś jest mój post o nich bo wcześniej miałem ONB zwykłe które wytrzymały chyba niecałe 6 mscy
a te + niby miały mieć wydłużoną żywotność
ale więcej jak 9 mscy na pewno nie miałem

Amortyzatory
Powrót