[159] Prostowanie Drzwi

k3dz10r

Nowy
Auto
159
Witam

Ostatnio ***** baba przytarła mi bok.Na szczęścię teraz te drzwi wyglądają już inaczej niż na zdjęciu poniżej , polerka usuneła z 90% zarysowań.Interesuje mnie tylko jedna rzecz.Jak widać drzwi pasażera nie są równo z tylnymi.Jest możliwe że fachowiec od wyciągania PDR wyprostuję to , miał ktoś jakieś doświadczenie?

dobry blacharz sobie poradzi
Blacharz to nie fachowiec od PDR [emoji6]

Znajomy się tym zajmuje od dobrych kilku lat i nie raz byłem w szoku jakie rzeczy da się ogarnąć, ale koszty naprawy takiego uszkodzenia bez lakierowania, to koszt mniej więcej taki sam jak naprawa u blacharza.
W każdym razie osobiście uważam że do zrobienia.

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Blacharz to nie fachowiec od PDR [emoji6]

Znajomy się tym zajmuje od dobrych kilku lat i nie raz byłem w szoku jakie rzeczy da się ogarnąć, ale koszty naprawy takiego uszkodzenia bez lakierowania, to koszt mniej więcej taki sam jak naprawa u blacharza.
W każdym razie osobiście uważam że do zrobienia.

pisał ze wszystkie niedoskonałosci po obcierce sa usunięte tylko drzwi sa krzywo to po co spec od wgniotek

pisał ze wszystkie niedoskonałosci po obcierce sa usunięte tylko drzwi sa krzywo to po co spec od wgniotek
Właściwie to nie wiem co tam jest krzywo bo słabo widzę na tym zdjęciu i wymyśliłem sobie że po przerysowaniu jest wgniecenie które autor tematu nazywa krzywymi drzwiami i dlatego chce korzystać z usługi PDR [emoji38]

Ja tam jeszcze nie widziałem dobrze spasowanego włoskiego samochodu więc po co szukać dziury w całym.

Czy chodzi o tę szparę między przednimi i tylnymi drzwiami, od przetłoczenia, do połowy/dołu drzwi kierowcy, bo jeśli tak, to pierwszy lepszy blacharz, zrobi Ci to w ciągu 15 minut - wystarczy kawałek drewna, młotek i trochę wiedzy gdzie przykładać drewno i z jaką siłą w nie pukać młotkiem, żeby równo poszło i nie popękał lakier.

Amortyzatory
Powrót