• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
te kilometry [148 tyś,117tyś] jeżeli autka były sprowadzane to chyba ściema,co niewyklucza że mogą być zadbane

Witam,

Jako, że do Krakowa ma kawałek drogi miałbym prośbę do kolegów z tego miasta o sprawdzenie AR 159:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-distinctive-krajowy-C13737404.html

Chodzi mi o podstawowe sprawdzenie (lakier, stan wnętrza, ogólne wrażenie). Czy w ogóle warto jechać i brać pod uwagę ten konkretny egzemplarz? A może ktoś coś wie o tym komisie?

Z góry dzięki!

Powypadkowa
wiele czesci jeszcze z napisami z kredy jak była składana- odradzam.

Dzięki za info

szkoda bo kolor unikatowy, ale coś mi nie pasował ze zdjęć tylny zderzak

AR 156 Kraków - komis AUTOKOMPLET.

Witam,

Panowie, Alfiści z Krakowa, okolic, czy znacie może tę Alfę:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-salon-polska-system-bose-C14223188.html

A może ktoś z Was zna ten komis, może lepiej go unikać? Trochę zastanawiający jest przebieg - 90000 km. Wewnątrz niby wszystko gra poza dźwignią zmiany biegów.

Będę wdzięczny za każde info.

Pozdrawiam,
Tomasz.

Ostatnia edycja:
Sprawdź dokładnie auto bo wg mnie troszkę to dziwne... swierze auto wypasione,dopiero co wymieniony rozrząd,8tyś temu...
Na moje oko dziwne to troszkę ale może jestem przewrażliwiony bo kiedyś kupiłem super okazje od "znajomego" sprawdzone w ASO itp. i po półtora roku sprzedawałem bardzo szybko...
Tak więc ja innymi kryteriami patrze i bardziej pewnie chłodnym okiem,często przewrażliwionym ;/ ale ja już nauczkę mam.

Amortyzatory
Powrót