Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ostatnia edycja:
Kolego jedz w ciemno i to nie sa zarty.
Kolege Czarnego ponosi w stosunku do aut z Krakowa więc nie bierz dosłownie wszystkiego. Fakt jest taki, że tam pracują uczciwi ludzie i poczuwają się do tego co sprzedają- można by powiedzieć, że walczą z mitem klasycznego handlarza. Nie ma problemu ze sprawdzeniem auta na terenie Krakowa, można być spokojnym o przekręt z VAT'em. Auta są z udokumentowaną przeszłością aczkolwiek są to samochody używane i to też należy brać pod uwagę bo nie wszystko da się prześwietlić i zdiagnozować. W każdym razie warto się tam wybrać.

ej wszystko musicie brac na powaznie??Niech sobie sprawdzi ale smialo moze jechac bo nikt mu tam krzywdy nie zrobi

ej wszystko musicie brac na powaznie??
Tak- jest inny dział do spraw mniej poważnych. Kolega, którego sprawa dotyczy, z uwagi na staż, pewnie nie ma w ogóle pojęcia o Twojej fascynacji Tomkiem więc może odebrać twój post jako ironiczny bądź niepoważny i zrezygnuje z wyprawy czym utrudni sobie drogę do zakupu samochodu. Forum jest podzielone na działy i warto byłoby się trzymać się konkretów właśnie w takich działach.

o jej o jej dobrze dobrze tylko nie karc mnie.Az sie zagalopowales "...byloby sie trzymac sie...".Tak jestem strasznie zafascynowany Tomkiem.Chyba sie z nim ozenie jezeli zalegalizuja zwiazki partnerskie

Kolego jedz w ciemno i to nie sa zarty.P.S.gdzie moge odebrac flaszeczke??Jakby co adres na PW:D
Witam
Dzięki za głosy, Tomka poznałem tuta na forum, wcześniej miałem upatrzoną też czerwoną Destinctive w kombi w Szczecinie ale znikła z neta, potem upatrzyłem sobie gwiazdę "zakupu kontrolowanego" ale nie wiem jak mocno była bita i czy nie robi czterech śladów, w ogóle celuje w Destinctive 1,9JTD, 2009r. fajnie by było jakby miała gps, wrażenie robi też biała Alfa Q oraz TI ale mając doświadczenie z brykami z niskim zawieszeniem odpuszczam sobie chociaż prezentują się jak dla mnie świetnie. a flaszeczka jest w Toruniu, oszroniona i zimniutka

navi odpusc bo jest ponoc tragiczna i nie jest dotykowa.Jezeli juz ja miec to dla wygladu konsoli bo jest wtedy prawdziwy samolot.Alfa Q Camila jest OK,a ta z zakupu kontrolowanego nie wiem bo kolega jakos na forum zbyt wiele nie pisal o niej.Ti wyglada rewelacyjnie ale juz na zwyklej wersji jest nisko.Jedz do Tomasza to nie pozalujesz.Sprawdzic jak chcesz mozesz-nie zaszkodzi ale Tomek barachla Ci nie wcisnie.Napewno porobi Ci co bedziesz chcial i sie z nim dogadasz.

Ja jej nie oglądałem i nawet bym nie jechał oglądać. Opony wysmarowane chyba smalcem, zresztą jak na wszystkich ich samochodach. Z tyłu na klapie to chyba jakiś pijany oznaczenia przylepiał, lepiej by to dziecko zrobiło. W opisie wymienione wszystkie opcje i to jeszcze z błędami (poduchy) już nie mówiąc o tym, że nawalili tego żeby dobrze wyglądało, a w środku bieda. Brakuje jeszcze żeby napisali, że auto posiada 4 koła, karoserie, podwozie i śrubki.

Taka szybka rada kogoś kto szukał też Alfy kiedyś ;)

Amortyzatory
Powrót