• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Haha, 166 w dobrym stanie za 6000zł?!? Od kiedy prezenty rozdają... Aaaa, widzę gdzie może być problem: TS 2.0 16v... pewnie zalana doktorem żeby do warsztatu z nowym właścicielem dojechać :P

A tak serio, to może warto oglądnąć, ale nie zdziwiłbym się jakby się okazała bublem... I jak nie ma oryginalnych alu to dziwne... A w komisach jak zimówki zakładają to nie dają kołpaków, chyba, że sobie przywłaszczyli oryginalne koła od Alfiny.
Ogólnie ładna, ale za tę cenę bałbym się później gadania wszystkich: "a nie mówiłem??"

Pozdrawiam,
GrzesiuŻar

Widziałem ja niestety tylko z daleka, natomiast moge dodac iż wlasciciel tego salonu byl kiedys fanem alfy, jezdził kilkoma 156, ostatnio przesiadl sie na bmw tzn tak bylo jak tam bylem, bo moze juz ma co innego. Jedno jest pewne nie moze udawac ze sie nie zna na alfach jak zostanie o to zapytany :)
ps.
Zdjecia moze nie oddaja faktycznego stanu auta ale patrzac na nie mozna sie dopatrzec roznych odcieni, moze to swiatło tak pada, ale to moje spostrzezenia bo jej nie ogladalem na zywo.... wiec nie oceniam...
Dodam tylko ze widzialem ja tam juz jakies 3 miesiace temu...

Widziałem ja niestety tylko z daleka, natomiast moge dodac iż wlasciciel tego salonu byl kiedys fanem alfy, jezdził kilkoma 156, ostatnio przesiadl sie na bmw tzn tak bylo jak tam bylem, bo moze juz ma co innego. Jedno jest pewne nie moze udawac ze sie nie zna na alfach jak zostanie o to zapytany :)
ps.
Zdjecia moze nie oddaja faktycznego stanu auta ale patrzac na nie mozna sie dopatrzec roznych odcieni, moze to swiatło tak pada, ale to moje spostrzezenia bo jej nie ogladalem na zywo.... wiec nie oceniam...
Dodam tylko ze widzialem ja tam juz jakies 3 miesiace temu...

dzięki za odpowiedź, co do lakieru to trudno powiedzieć, wydaje mi się, że to światło ale.... pewności nie będzie póki się nie zobaczy na żywo, no i właśnie też to ogłoszenie widzę już jakiś czas i obawiam się, że coś jest z nią nie tak, ale może za dużo się domyślam...
Może jest na forum ktoś, kto mógłby na nią rzucić okiem, czy warto jechać i oglądać?

Taxi w Niemczech mają bardziej beżowy kolor niż ta 156! Ale i tak kolor dość niespotykany więc może była... hmmm... lakierowana cała? ;)

Pod maską kolor ten sam, i faktycznie chyba nie kolor niemieckiej taryfy :)

od jakiegoś czasu już w DE taxi oklejają folią kremową, a później do sprzedaży odklejają folię a pod spodem nówka lakier w dowolnym kolorze - więc kolorem się nie sugerujcie

Amortyzatory
Powrót