Prośby o OGLĘDZINY aut z naszego regionu - TU WPISYWAĆ! -

ktoś ma może więcej info na temat tego autka ? chodzi mi o wersję 1,9

W Zieleniewie komisów jest od groma. Nawet można stwierdzić, że każdy w tej wiosce ma komis :)

Myślę, że TAM to nigdzie... Najszybciej w Stargardzie, a najlepiej w Szczecinie w ASO, u Mozgi lub na Chmielewskiego.

Nie tak łatwo, chyba będę musiał sam jechać niestety

Witam, jestem tutaj nowym użytkownikiem, dlatego głupio mi od razu prosić Was o oględziny samochodu. Jednak nie chcę marnować czasu na przejechanie 900km. Może widział ktoś z was tą alfę. Wg mnie nierealny przebieg. Samochód pochodzi z włoch i właściciel twierdzi, że przebieg jest autentyczny. http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-156-sportwagon-2-5-v6-design-giugiaro-i1485361936.html#gallery Bardzo was proszę o opinie, ponieważ jestem bardzo zainteresowany tym samochodem. Zapłacę na przejazdy i dobre rady :). . Dziekuję bardzo

Ostatnia edycja:
aha, to pewnie cos z nia nie tak wiec za taka alfe w takiej konfiguracji jednak trzeba ok 23 - 26k zaplacic

Witam. Dzisiaj będąc w Świnoujściu, wpadłem do komisu na ul. Grodzkiej. Stoi tam AR 147 JTD 115KM sprowadzona z Niemiec. Zdjęcia w ogłoszeniu otomoto nie odzwierciedlają stanu faktycznego. Przednia szyba wymieniona-nieoryginalna. Uszczelka szyby w dolnej części odchodzi od szyby. W górnej części przy szybie praktycznie na całej długości parchy lakieru. Olej w silniku czarny. W zbiorniku płynu chłodzącego dużo osadu i brudu, stan poniżej minimum. Felgi na których stoi nieźle zarudziałe, na drzwiach pasażera od strony kierowcy wgniotka -jak by to mój kumpel powiedział-wielkości czereśni :) Silnik długo nie odpalany, brak było akumulatora aby uruchomic

Amortyzatory
Powrót