• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

55Y WYŚWIETLACZ MULTIMEDIALNY Z TELEFONEM
4RQ SPECYFICZNY ZESTAW WSKAŹNIKÓW 2
058 ZESTAW SPORTOWY S1
947 SPECYFICZNY UKŁAD WYDECHOWY

Co to takiego?
Jest na forum jakiś temat z rozwinięciami kodów wyposażenia AR? Bo chyba oznaczenia będą te same niezależnie od modelu.

Ostatnia edycja:
Wczoraj zrobiłem sobie wycieczke za Warszawę https://www.olx.pl/d/ofer...son=observed_ad , przebieg oryginalny, wnętrze w świetnym stanie, serwis do końca w ASO i sporo wymian. Z oryginalnego NIESTETY lakieru tylko klapa trzymała wartości, pod spodem korozja na elementach zawieszenia, wydechu z nieudolnymi podmalowaniami sprayem, opony nędza w tym jedna łysa na tyle, alufelgi wszystkie grubo obdrapane nawet na ramionach, jeden kluczyk. Auto wyplakowane całe że w słoneczne dni nie podchodzić bo się oślepnie. Sprzedając sfochowany i gburowaty na wejściu jak by za karę miał ją sprzedawać, brak możliwości jazdy próbnej na dłuższym kawałku tylko na osiedlowej drodze z progami zwalniającymi.

VIN ZAR93900007153352

Witam,
prosze o jakies dane tej Alfy.Dziekuje

ZAR93900007017611

Cześć! Czy ktoś by mi udostępnił informacje o wyposażeniu mojej AR 159 1.9 JTS, a zwłaszcza, czy to Distinctive czy Progression? Byłbym BARDZO wdzięczny za szybką odpowiedź:)

- - - Updated - - -

Zapomniałem wpisać VIN: ZAR93900007068486.
Odpłatny raport autoDNA nic mi nie dał, jeśli chodzi o wyposażenie, więc tym bardziej zależy mi na bliższych informacjach.

Czy ktoś rozświetli mroki mojej niewiedzy na temat własnego samochodu (jego dane powyżej)? Wpisując dane do ubezpieczenia, podaję skromnie Progression, ale może się mylę?

Witam, mógłby ktoś sprawdzić ten VIN ZAR93900007268931, alfa na zdjęciach coś za ładnie wygląda.

Prośba o sprawdzenie: przebiegu, wypadków

Witam mam zamiar kupić alfę: zar93900007278499
Podstawowe informacje znam, lecz potrzebuję sprawdzenia przebiegu, wypadki+jakieś zdjęcia jak są.
Z góry dzięki!

Witam ZASPAKBN1K7C49666
Proszę o sprawdzenie
Jaka jest faktyczna data produkcji auta.
Dziękuję serdecznie.

Witam, interesuje mnie Alfa niedawno dodana na otomoto w Pomorskim, VIN: ZAR93900007275933

W ogłoszeniu jest mowa o tym ze sprzedaje pierwszy właściciel w kraju jednak po sprawdzeniu na historiapojazdu.gov.pl na końcu osi czasu są dwie zastanawiające informacje:

25.11.2021 Nabycie pojazdu

15.12.2021 Zbycie pojazdu

17.12.2021 Wygenerowanie raportu

Województwo, w którym pojazd zarejestrowano: pomorskie
Polisa OC: aktualna
Data ważności polisy: 22.04.2022
Badanie techniczne: aktualne
Ostatni stan drogomierza: 225 680 km
Liczba właścicieli: 1
Liczba współwłaścicieli: 0

Wygląda to jak by ktoś kupił to auto i sprzedawał dalej bez przerejestrowania na siebie. Czy ktoś się spotkał z czymś takim?

Pozdrawiam

Witam potrzebuje historie tego autka ZAR93900007278499.Z góry dziekuje.

Witam prośbą o sprawdzenie nr.WIN
ZAR93900007045542.
Dzięki za wszelkie info.

Witam mógłbym prosić o sprawdzenie vin ZAR93900007068556, z góry dziekuje

Witam,
Potrzebuję informacji o przebiegu, szkodach oraz wyposażeniu - auto z Niemiec.
VIN: ZAR93900007280020

Witam. Czy ktoś jeszcze działa na tym dziale i mógłby sprawdzić numery pojazdu. Chodzi o serwis i kolizje.1643708861735_image1~2.jpeg

Auto w Holandii

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót