Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pisząc do mnie![]()
Dzień dobry,
Szukam informacji na temat wyposażenia auta o takim nr VIN ZARFAEAV6H7535812
Auto z USA
Jest ktoś w stanie pomóc?
Witam,
poproszę o sprawdzenie VIN: ZAR93900007079361
eper pokazuje no vehicle found, inna strona pokazuje dwie wersje: jedna 150KM a druga detuned belgium 136KM i czy da rade to sprawdzic, czy trzeba jechać na hamownie? Auto bylo sprowadzone zza granicy w 2019, ale nie wiem, z jakiego kraju, bo to nie poprzedni właściciel go sprowadzał.
Pisząc do mnie![]()
Chyba nie sprawdzałeś nic co?
VIN ZAR9J900007274343 w VIN jest błąd. Zamiast J powinno być 3. Sprzedający twierdzi że serwis ASO był do końca i chyba jednak tak nie jest.
Dla mnie to oczywista oczywistość![]()
Tak? No ja Patrząc na VIN widziałem że ta literka nie pasuje ale żeby wiedzieć że tam powinno być 3 to bym nie wpadł, no chyba że za 9 razem![]()
Każdy model Alfy ma taki sam charakterystyczny początek i różni się tylko ostatnimi znakami.
Uwaga na czerwoną AR SW TI VIN ZAR93900007274343 z DE.
Sprzedający twierdzi że oryginalny lakier i bezwypadkowa. Tym czasem jest powypadkowa. Szkoda z 2019 roku w DE na 5.500 EURO. Miejscowość Ostrowia Mzowiecka.
Witam,
mogę prosić o sprawdzenie VIN i wersji wyposażenia? Dziękuję
ZAR93900007207179
Ok, dzięki! Z tego co widzę były 3 wersje Progression.
Progression Sport
Progression Premium
Progression TI
Można sprawdzić, która to dokładnie?
Z góry dziękuję![]()
Witajcie,
mógłbym prosić o sprawdzenie nr VIN: ZAR93900005011349. Samochód sprowadzony ze Szwajcarii.
z góry dzięki!