• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Dzień dobry,

Szukam informacji na temat wyposażenia auta o takim nr VIN ZARFAEAV6H7535812

Auto z USA

Jest ktoś w stanie pomóc?

Ostatnia edycja:
Pisząc do mnie :)

Poszło PW.
Wyposażenie też mnie zastanawia bo sprzedawca określa jako TI ale wiki podaje że były też różne odmiany TI:

Wyposażenie
Comfort Pack
Comfort Plus Pack
Distinctive Premium
Distinctive TI.
Limited Edtion - wersja limitowana przeznaczona na rynek brytyjski powstała w liczbie 250 egzemplarzy wyposażonych w obniżone zawieszenie, układ hamulcowy Brembo, skórzaną tapicerkę oraz sportowe zegary z czerwonym podświetleniem[7]
Progression Sport
Progression Premium
Progression TI
Sport
Sport Pack
Sport Plus
TI Plus Pack

Witam,
poproszę o sprawdzenie VIN: ZAR93900007079361

eper pokazuje no vehicle found, inna strona pokazuje dwie wersje: jedna 150KM a druga detuned belgium 136KM i czy da rade to sprawdzic, czy trzeba jechać na hamownie? Auto bylo sprowadzone zza granicy w 2019, ale nie wiem, z jakiego kraju, bo to nie poprzedni właściciel go sprowadzał.

Witam,
poproszę o sprawdzenie VIN: ZAR93900007079361

eper pokazuje no vehicle found, inna strona pokazuje dwie wersje: jedna 150KM a druga detuned belgium 136KM i czy da rade to sprawdzic, czy trzeba jechać na hamownie? Auto bylo sprowadzone zza granicy w 2019, ale nie wiem, z jakiego kraju, bo to nie poprzedni właściciel go sprowadzał.

Moc jest wpisana w dokumentach i ma 150KM, bo jest sprowadzona z Holandii.

Tak? No ja Patrząc na VIN widziałem że ta literka nie pasuje ale żeby wiedzieć że tam powinno być 3 to bym nie wpadł, no chyba że za 9 razem :P

Każdy model Alfy ma taki sam charakterystyczny początek i różni się tylko ostatnimi znakami.

Uwaga na czerwoną AR SW TI VIN ZAR93900007274343 z DE.
Sprzedający twierdzi że oryginalny lakier i bezwypadkowa. Tym czasem jest powypadkowa. Szkoda z 2019 roku w DE na 5.500 EURO. Miejscowość Ostrowia Mzowiecka.

Uwaga na czerwoną AR SW TI VIN ZAR93900007274343 z DE.
Sprzedający twierdzi że oryginalny lakier i bezwypadkowa. Tym czasem jest powypadkowa. Szkoda z 2019 roku w DE na 5.500 EURO. Miejscowość Ostrowia Mzowiecka.

Wiesz jak wygląda szkoda na 5.500EURO w DE? I w jaki sposób to sprawdziłeś? Trzeba umieć interpretować takie wpisy.

Witam,
mogę prosić o sprawdzenie VIN i wersji wyposażenia? Dziękuję ;)

ZAR93900007207179

Ok, dzięki! Z tego co widzę były 3 wersje Progression.

Progression Sport
Progression Premium
Progression TI

Można sprawdzić, która to dokładnie?

Z góry dziękuję :)

Witajcie,

mógłbym prosić o sprawdzenie nr VIN: ZAR93900005011349. Samochód sprowadzony ze Szwajcarii.

z góry dzięki!

Ok, dzięki! Z tego co widzę były 3 wersje Progression.

Progression Sport
Progression Premium
Progression TI

Można sprawdzić, która to dokładnie?

Z góry dziękuję :)

Za dużo bzdur z wikipedii.

- - - Updated - - -

Witajcie,

mógłbym prosić o sprawdzenie nr VIN: ZAR93900005011349. Samochód sprowadzony ze Szwajcarii.

z góry dzięki!

Ostatni wpis w ASO jest na 29266km i prosić o zdjęcia przed sprowadzeniem.

Amortyzatory
Powrót