• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Nie bądź śmieszny i zajmij się czymś ciekawszym doceniającym Twój poziom życiowy:D nie mi ani tym bardziej Tobie oceniać moje auta:o

Numer VIN

Witam, zastanawiam się nad kupnem Alfa Romeo 159 2.2JTS.
Czy mógłby mi ktoś sprawdzić numer VIN tego samochodu?
ZAR93900007229312

Nie bądź śmieszny i zajmij się czymś ciekawszym doceniającym Twój poziom życiowy:D nie mi ani tym bardziej Tobie oceniać moje auta:o

Multikonto czy "kolejny zadowolony klient"?! Chcesz zachować poziom to skończ te gierki...

Ja nie zaczynam żebym to ja musiał kończyć, twoje teksty zostały napisane jako pierwsze nie na temat.

Poproszę o sprawdzenie: ZAR93900007122450
Z góry dziękuję.

Proszę o sprawdzenie numer VIN: ZAR93900007244055
Jeżeli istnieją wpisy typu uszkodzony to też proszę o info.
Z góry dziękuje.

Proszę o sprawdzenie tego numeru VIN: ZAR93900007202129. Z góry dziękuje

Ostatni wpis w ASO jest na 5925km, a pod koniec 2017r. była wystawiona w Niemczech przy 116tys.km

Auto forumowicza grosii i ciekawe czy tym razem równie szybko coś odpisze :)

Ostatnia edycja:
Nic.... :o

Ostatnia edycja:
A czego "ciekawego" można się dowiedzieć o ZAR93900007041549 ?
Też z góry dziękuję.

Ostatni wpis w ASO jest na 32330km

No to mam problem, fota (https a potem

ireland.apollo.olxcdn.com/v1/files/eyJmbiI6IjdxdjhmZmJ1ZGl4YTItT1RPTU9UT1BMIiwidyI6W3siZm4iOiJ3ZzRnbnFwNnkxZi1PVE9NT1RPUEwiLCJzIjoiMTYiLCJwIjoiMTAsLTEwIiwiYSI6IjAifV19.cTNd9YksGIp_7LLEZNrBE45EIJBLzec-oII-KH_GJgI/image

sorka, nie mogę jeszcze umieszczać linków, a nie będę spamował, by licznik postów sztucznie nabić) sugeruje, że była serwisowana np. w Garage V. Firrone wiele tysięcy kilometrów później, który to z kolei pan Firrone szczyci się, iż jest autoryzowanym dealerem i serwisem Alfy Romeo.

I co mam o tym myśleć? Kantu (jeszcze) nie zakładam, książka wygląda w miarę wiarygodnie, sprzedawca sprowadza "okazyjnie" i raczej wzbudza zaufanie...
Albo jestem taki naiwny... lub zwyczajnie słabo poinformowany i np. nie ma powodów do niepokoju ;)

Ostatnia edycja:
Proszę o sprawdzenie poniższych nr VIN

ZAR93900007073342
ZAR93900007100776

Dziękuję.

Witam
Po dwóch latach przerwy czas na nową przygodę z Alfą, dlatego prosiłbym o sprawdzenie nr vin: ZAR95500001008676.
Z góry dziękuję za pomoc.

Amortyzatory
Powrót