• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

Cześć,

Mógłby mi ktoś sprawdzić VIN z Alfy 159 z Danii?
ZAR93900007258011

Sprawdzałem już chyba wszystko co się da i tylko trochę dziwne wydaje się, że na duńskich stronach pierwszy wpis jest dopiero z 2014 r. i przebieg 97.000km.

Z góry dzięki :)

cześć,

mógłby mi ktoś sprawdzić vin z alfy 159 z danii?
Zar93900007258011

sprawdzałem już chyba wszystko co się da i tylko trochę dziwne wydaje się, że na duńskich stronach pierwszy wpis jest dopiero z 2014 r. I przebieg 97.000km.

i nic więcej nie widnieje

- - - Updated - - -

Witam.Mogę się dowiedzieć coś więcej o AR159 o numerze VIN: ZAR93900007159586 będę wdzięczny bo chciałbym kupić.

28/01/2010 - 98063 km

i nic więcej

- - - Updated - - -

Witam, ja również proszę o sprawdzenie vin
ZAR 93900007044225
Bardzo dziękuję.

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Bardzo bogata historia serwisowa.
ostatnia wizyta 05/08/2016 przy przebiegu 367769km

Mogę ta bogatą historię na pw, pokazał bym sprzedajacemu i brat już raczej jej nie zechce :/ bo wygląda ładnie

Cześć,

Mógłby mi ktoś sprawdzić VIN z Alfy 159 z Danii?
ZAR93900007258011

Sprawdzałem już chyba wszystko co się da i tylko trochę dziwne wydaje się, że na duńskich stronach pierwszy wpis jest dopiero z 2014 r. i przebieg 97.000km.

100% normalna sprawa. bo w DK pierwszy przegląd techniczny jest po 4 latach.

Mogę ta bogatą historię na pw, pokazał bym sprzedajacemu i brat już raczej jej nie zechce :/ bo wygląda ładnie

Ty lepiej wrzuć linka, żeby nikt się na to cudo nie wpakował...

Mam prośbę o sprawdzenie VIN ZAR93900007264410
Będę wdzięczny za informację.

Ty lepiej wrzuć linka, żeby nikt się na to cudo nie wpakował...
Szczerze? Wole wpakowac sie w takie cudo z bardzo fajna historia serwisowa niz w cos co tez ma cofniety licznik o 200 tys bez zadnej historii...

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Szczerze? Wole wpakowac sie w takie cudo z bardzo fajna historia serwisowa niz w cos co tez ma cofniety licznik o 200 tys bez zadnej historii...

Dla mnie oszust jest oszustem i tyle, a tu poleciał jeszcze bardzo konkretnie, więc wolę szukać takiej, która ma te 200, ale właśnie udokumentowane, bo "wieczne" to tam nic nie jest, a ciekawe kto odkupi kiedyś w Polsce takie auto, gdzie na liczniku będzie 400000km...

Ostatnia edycja:
Dla mnie oszust jest oszustem i tyle, a tu poleciał jeszcze bardzo konkretnie, więc wolę szukać takiej, która ma te 200, ale właśnie udokumentowane, bo "wieczne" to tam nic nie jest, a ciekawe kto odkupi kiedyś w Polsce takie auto, gdzie na liczniku będzie 400000km...

czyli dla ciebie 200k km to jest ta granica przy ktorej kierujesz sie w zakupie auta?
szczerze wolalbym aby miala 367 k km i byla ladna w srodku niz trup z 200k km przejechane, ktora po przejechaniu granicy ma skrecone 100-150k km, spojrz na alfy z allegro sprowadzane maja od 170-220k km, a na mobile DE po 250-350k km, wniosek?
Panuje u nas glupi zwyczaj ze auta +200k km są z gory odrzucane i handlarze wlasnie kieruja sie tym i kreca na potege, dla takich klientow jak Ty,

Ostatnia edycja:
czyli dla ciebie 200k km to jest ta granica przy ktorej kierujesz sie w zakupie auta?
szczerze wolalbym aby miala 367 k km i byla ladna w srodku niz trup z 200k km przejechane, ktora po przejechaniu granicy ma skrecone 100-150k km, spojrz na alfy z allegro sprowadzane maja od 170-220k km, a na mobile DE po 250-350k km, wniosek?
Panuje u nas glupi zwyczaj ze auta +200k km są z gory odrzucane i handlarze wlasnie kieruja sie tym i kreca na potege, dla takich klientow jak Ty,

Chłopie co Ty piszesz za głupoty? Uważasz, że nie można znaleźć 159 z oryginalnym przebiegiem 200tys., albo nawet niższym? Można i to bez większego problemu, tylko trzeba za to odpowiednio zapłacić, a jak chce się mieć auto za pół darmo i szkoda parę złotych na sprawdzenie to się kupuje później te wszystkie lalki/igły i płacze po forach jakie to te Alfy są kiepskie i że się sypią przy małych przebiegach... Jeszcze dalej idąc to jest jakieś wytłumaczenie dla oszusta, który cofnął licznik prawie o połowę?!
A Mate jak się dorwał do historii to powinien wiedzieć, że brak wpisów w bazie centralnej absolutnie nie oznacza braku serwisowania w ASO!

No a ja wam powiem że mimo że wszyscy narzekają na alfy to ja o swojej 156 jtd złego słowa nie powiem , w brew temu co inni piszą bo jak kto dba tak ma i czasem więcej dołożysz do takiej z małym przebiegiem jak do tej z dużym , wszystko zależy od kogo i z jakich rąk jest auto , ale wiecie co , kupiłem ją i jak na razie to tylko mruczy do mnie :D brat dostaje moją 156 a ja za opiekuje się tą młodszą lalunia :D

A Mate jak się dorwał do historii to powinien wiedzieć, że brak wpisów w bazie centralnej absolutnie nie oznacza braku serwisowania w ASO!
zarty sobie robisz?? Od dłuższego czasu nawet myjnia jest wysylana do linkentry...

Od jakiegoś tzn. od jakiego? Bo nie wiem ile w życiu widziałeś historii i zapewniam Cię, że nie jest to żadną regułą...

Witam
Prosiłbym o dostępne informację na temat AR 159 VIN:ZAR93900007135211 Właściciel twierdzi, że jest drugim właścicielem, pierwszego znał, dlatego pewny jest przebiegu 133 tyś km, Autko z salonu polskiego. Chciałbym to jakoś dzięki Wam zweryfikować. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Ponawiam prośbę o sprawdzenie AR 159 VIN ZAR93900007051496

Przecież już masz historię!?

- - - Updated - - -

Witam
Prosiłbym o dostępne informację na temat AR 159 VIN:ZAR93900007135211 Właściciel twierdzi, że jest drugim właścicielem, pierwszego znał, dlatego pewny jest przebiegu 133 tyś km, Autko z salonu polskiego. Chciałbym to jakoś dzięki Wam zweryfikować. Z góry dziękuje i pozdrawiam

Ostatni wpis w ASO jest na 34665km

Ostatnia edycja:

To żeś mnie teraz rozbawił :) Przestań pisać takie brednie... Powtarzałem to wiele razy, ale powtórzę jeszcze raz, że Centralna Baza grupy Fiata zawiera głównie naprawy gwarancyjne i akcje serwisowe, a tylko czasami przeglądy etc., natomiast reszta jest z reguły w bazach wewnętrznych danego ASO!

Amortyzatory
Powrót