• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

sprawdzenie vin i wersji wyposażenia

Proszęo sprawdzenie mojego vin zar93900007094002 i wersji wyposażenia. Jestem nowy tutaj i nie wiem jak to zrobić. Pozdrawiam

PILNA SPRAWA
proszę o informacje odnośnie tego auta VIN: ZAR93900007044736
Każda informacja się przyda a przede wszystkim czy były jakieś szkody, z góry dziękuje.

Proszęo sprawdzenie mojego vin zar93900007094002 i wersji wyposażenia. Jestem nowy tutaj i nie wiem jak to zrobić. Pozdrawiam

Wersja to Distinctive, a ostatni wpis w ASO jest na 27861km

- - - Updated - - -

PILNA SPRAWA
proszę o informacje odnośnie tego auta VIN: ZAR93900007044736
Każda informacja się przyda a przede wszystkim czy były jakieś szkody, z góry dziękuje.

Były.

Cześć!

Bardzo proszę o sprawdzenie ZAR93900007235229 - ostatni przebieg wg ASO, czy były szkody?

Dzięki!

Kołos nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości. Biorę historię. Jak sfinalizować transakcje ?

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Cześć , to mój pierwszy post na forum więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Mam do was gorącą prośbę otóż jutro wybieram się po pewną piękną włoszkę :) ale jak to na pierwszej randce chciałbym trochę o niej wiedzieć żeby mieć pewną przewagę :) i tu panowie jest gorąca prośba o zdekodowanie jej numeru vin :) ZAR93900007114909

Z góry dziękuję :)

Witam.
Może Ktoś da więcej informacji
ZAR93900007146290

Ostatni wpis w ASO jest na 23160km

- - - Updated - - -

Cześć , to mój pierwszy post na forum więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Mam do was gorącą prośbę otóż jutro wybieram się po pewną piękną włoszkę :) ale jak to na pierwszej randce chciałbym trochę o niej wiedzieć żeby mieć pewną przewagę :) i tu panowie jest gorąca prośba o zdekodowanie jej numeru vin :) ZAR93900007114909

Z góry dziękuję :)

W ASO pusto.

Archiwalne ogłoszenie: http://webcache.googleusercontent.c...n-bdb-ID6yuCfP.html+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl

Dzięki wielkie :) archiwalne ogłoszenie widziałem, trochę szkoda że pusto w ASO ale co poradzisz :(

Witam!
Najbardziej interesuje mnie wyposażenie oraz przebieg, proszę o informację.
Pozdrawiam
VIN:
ZAR93900007067690

Witam

Szanowne grono...

Czy jesteście w stanie pomóc z tym VINEM : ZAR93900007290299

Zamierzam jechać w środę ją kupić więc im więcej informacji tym lepiej.

Aktualny przebieg według sprzedawcy to 165 000 km.

Pozdrawiam
Mekka 27 (Sebastian)

Witam!
Najbardziej interesuje mnie wyposażenie oraz przebieg, proszę o informację.
Pozdrawiam
VIN:
ZAR93900007067690

W ASO pusto.

- - - Updated - - -

Witam

Szanowne grono...

Czy jesteście w stanie pomóc z tym VINEM : ZAR93900007290299

Zamierzam jechać w środę ją kupić więc im więcej informacji tym lepiej.

Aktualny przebieg według sprzedawcy to 165 000 km.

Pozdrawiam
Mekka 27 (Sebastian)

5.2.2016 była wystawiana w Holandii po skończonym leasingu z przebiegiem 164199km

Ostatnia edycja:
Witam, czy mógłby ktoś pomóc w rozkodowaniu numeru VIN.

VIN : ZAR93900007038730

Byłbym na prawdę bardzo wdzięczny za pomoc, w czwartek zamierzam ją oglądać.

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót