• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

wydaje mi się że temat do zamknięcia skoro nikt za free nie chce sprawdzić historii auta. Pozdrawiam

Na szczęście jest sporo osób, które chcą zapłacić śmieszną kwotą w skali wartości auta i które dzięki temu zaoszczędziły w perspektywie m.in. czas, nerwy i realne/konkretne pieniądze...

Zapytaj dlatego ani nie zaznaczyli tej opcji z szablonu ani nie wspominają nic na ten temat w bardzo rozległym opisie ;) Już nie wspomnę, że jako dealer używają dopisku "Niniejsza oferta jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego" i jest to wersja Sportiva.

Witam! Jest czy byłaby szansa na sprawdzenie VINu ZAR93900005008899 może byłoby wiadomo o jakichs akcjach serwisowych dotyczacych mojego egzemplarza albo wyposażeniu. Pozdrawiam serdecznie

Witam,

Mam gorącą prośbę o sprawdzenie numer VIN zar93900007227043
Wg. sprzedawcy auto ma 280k przebiegu.
Deklaruje także, że jedyne uszkodzenia powstały w Belgi i były są to:
  • lampa
  • błotnik lewy
  • maska

Cześć, jeśli to możliwe chciałbym prosić o sprawdzenie Fiata o numerze VIN: ZFA19800004214359. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Cześć, czy znajdzie się dobra dusza, która sprawdzi dla mnie ten numer VIN: ZAR93900007107194 . Dzięki

Witam,

Panowie, sprawdziłby mi ktoś następujący VIN: ZFA35000000083565.
Najbardziej interesuje mnie przebieg jeżeli jest taka możliwość.

Dzięki z góry.

Witam,
proszę o sprawdzenie vin jeśli jest taka możliwość to również jego rozkodowanie
ZAR93900007067309

z góry dziękuję.

Czołem Alfaholicy,

prośba o sprawdzenie zar93900007236151, samochód rzekomo z Grecji.

Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót