• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Prośba o sprawdzenie nr VIN

DSC_0044.jpg Bardzo proszę o sprawdzenie następującego vin-u Giulietty z Francji

Witam Panów,

Przymierzam się do kupna 159'tki. Czy mógłby ktoś sprawdzić pomóc mi rozkodować jej vin oraz ewentualnie jeśli to możliwe sprawdzić jej historię?
VIN tego auta to ZAR93900007251611

Bardzo proszę o pomoc.

Witam
Proszę o rozkodowanie numeru vin ZAR93900007118598 głownie chodzi o prawdziwość przebiegu i serwis
Z góry dziękuje za pomoc

Witam,

Jeśli to możliwe bardzo bym prosił o sprawdzenie numeru VIN: ZAR93900007267196

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

WItam,

MIałbym prośbę o spojrzenie na VIN ZAR93900007031287 - przymierzam się zakupu lecz przebieg jest moim zdaniem zbyt optymistyczny.

Uszanowanko.

Odemnie również prośba o sprawdzenie 159 TBi: zar93900007277425

Thank you from the mountain!

Witam,
ZAR93900007064290 czy ktoś pomoże uwiarygodnić przebieg 110 tys
Pozdrawiam
Tomasz

Uprzejmie proszę o sprawdzenie numeru VIN: zar93900007203644

Z góry bardzo dziękuje.

Kolos to wiem bo sam je stamtad sciagnalem:) Myslalem ze cos wiecej bedzie wiadomo,jakas historia serwisowa. Auto na lorze przyjedzie do mnie za tydzien. 2800km zrobilem po to autko, szkoda ze na kolach nie wrocilem bo papiery nie byly do konca gotowe.

Kolos to wiem bo sam je stamtad sciagnalem:) Myslalem ze cos wiecej bedzie wiadomo,jakas historia serwisowa. Auto na lorze przyjedzie do mnie za tydzien. 2800km zrobilem po to autko, szkoda ze na kolach nie wrocilem bo papiery nie byly do konca gotowe.
jakiego auta dotyczy ten wpis

Amortyzatory
Powrót