• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Prośba o pomoc w powrocie do marki

hjeniu

Nowy
Auto
ałdi
Od 3 lat próbuję wrcić do marki AR i ... znalazłem bellę we Wrocławiu.

I tutaj moja prośba. Czy ktoś kto ma diagnostykę i zna model 159 podjechał by ze mną dzisiaj ok. 17 na oględziny auta? Chętnego przywiozę, odwiozę i postawię % ;)

Na prawdę nikt nie ma szans pomóc ?

Ostatnia edycja:
jeśli jeszcze czytasz to mogę silnik podpiąć pod kompa

Ostatnia edycja:
Nie pojechałem wczoraj oglądać. Ktoś chętny podjechać dzisiaj ?

Pisz gdzie to auto to stoi, pewnie ktoś chętny w okolicy się znajdzie.

Auto stoi we Wrocku ja też jestem z Wrocka

Pytałem o to w jakim rejonie Wrocławia samochód stoi. Jak stoi na Psim Polu to nie bardzo mi się chce tam jechać, może komuś innemu będzie bliżej. Ale jak stoi gdzieś w zachodnim rejonie to mógłbym pomóc.

Ze zdjęć wygląda trochę jak Gaj.

Napiszę jeszcze raz

Bardziej chodzi mi o opinię kogoś kto ma pojęcie o 159 i diagnostykę do tego. Chętnego do pomocy zabiorę swoim samochodem spod domu i po oględzinach do domu odwiozę.

Trochę mi się zepsuło rzeczy typowych i nietypowych w 159. Auto uzytkuje parę lat. Więc jakąś tam wiedzę mam. Interfejs też mam. Mogę pomóc w oględzinach i ocenie. Ale narzekam trochę na brak czasu i jak sobie pomyślę o wyprawie gdzieś na koniec Wrocławia to mogę nie dać rady znaleźć tych 2 godzin. Dlatego pytam o to gdzie auto można oglądać. Odezwij się pw jak nikt inny nie będzie czuł się na siłach oglądać 159.

Auto było wystawiane około pół roku temu jako uszkodzone, ten sam sprzedawca. Był uszkodzony bok od kierowcy, drzwi jedne i drugie (dawał w cenie) oraz chyba przedni błotnik.
Opis dokładnie taki sam jak wtedy poza uszkodzeniem więc zapewne zrobił. Cena też była podobna.

Auto było wystawiane około pół roku temu jako uszkodzone, ten sam sprzedawca. Był uszkodzony bok od kierowcy, drzwi jedne i drugie (dawał w cenie) oraz chyba przedni błotnik.
Opis dokładnie taki sam jak wtedy poza uszkodzeniem więc zapewne zrobił. Cena też była podobna.

Gościu też jakiś taki niespójny w zeznaniach. Auto ma od niecałego roku z czego od kilku miesięcy stoi w krzakach ale mówi że jeździ tym cały czas dziewczyna. Przebieg mówi że z takim kupił ale sam w niego nie wierzy bo po wnętrzy widać duże zużycie. Generalnie to lepiej poszukać auta z przebiegiem pewnym 250kkm.

jak szukasz we wro pogadaj z chłopakami z Alfafun.pl
No i dodam jeszcze, że w podobnym budżecie cieżko bedzie dorwac coś ciekawego...zwłaszcza w 159...

Ostatnia edycja:
Za 18 tys. to polecam szukać najmłodszych 147 a nie 159 :) Wtedy będziesz mógł narzekać na stan auta...

Amortyzatory
Powrót