Prośba o oględziny samochodu

Tak jak wyżej - jak będę w domu to zerknę i dam tutaj odpowiedź. "Znam" około 70% alf latających w Legnicy, we Wrocławiu jak i okolicach chociaż z dnia na dzień ich przybywa co mnie bardzo cieszy :)

Mandrax - aktualnie korzystam z hot'a i nie mogę się wbić na otomoto ale jak będę w domu to zerknę na to ogłoszenie, bo bardzo możliwe, że przerabiałem już tą alfę.

Ok, jeżeli znasz to auto to będę wdzięczy na info, oszczędzimy koledze Animkowi wizyty, zadeklarował pomoc i jutro ma obejrzeć auto, jestem Ciekaw tej wizyty... Auto wygląda ładnie ale na zdjęciach ;)

Pozdrawiam
Mandrax

Mandrax - świeżo sprowadzona, jeszcze u mnie nie była :) Myślę, że przy przebiegu było grzebane, a poza tym bardzo ładnie się prezentuje ale nie ma używanej alfy, która nie wymaga wkładu finansowego. Zawsze się coś znajdzie, pamiętaj o tym.
Kolaś - ta również u mnie nie była, bo najwidoczniej nie pojawia się w Legnicy. Do Chojnowa mam 25km.
Slavik10 - nie pasuje mi odcień lakieru w kilku miejscach ale możliwe, że to tylko na zdjęciach oraz to, że nie ma w zderzaku spryskiwaczy przy xenon'ie w opcjach wyposażenia.

Ostatnia edycja:
Qrcze juz stoi ona kilka tygodni choroba i nie moge sie doprosic nikogo by zerknal na nia hmmm

dzieki kolego za uwagi chyba jednak sie wybiore w sobote rano do Was poogladac wezme ja na serwis i zobaczymy bo dni bez alfy smutne i strasznie sie ciagna

Kolaś, bede jutro jechal jak bedzie stała na placu to ja ogladne, ale nie obiecuje na pewno bo w gołaczowie maja auta powystawiane ale ich na placu nie ma, przyznam ze pare razy tamtedy jezdziłem, ale nigdy mi sie GT w oczy nie rzuciła

Mandrax - świeżo sprowadzona, jeszcze u mnie nie była :) Myślę, że przy przebiegu było grzebane, a poza tym bardzo ładnie się prezentuje ale nie ma używanej alfy, która nie wymaga wkładu finansowego. Zawsze się coś znajdzie, pamiętaj o tym.

Po oględzinach dokonanych przez kolegę potwierdza się przypuszczenie, że przebieg wygląda na większy niż zadeklarowany... :/ Eh pomimo to stan samochodu ogólnie dobry i wart uwagi... Lecz zawsze pozostaje niesmak jeżeli było grzebane w liczniku :/ to gdzie jeszcze ?:)

Byłem w Gołaczowie, niestety ALfy nie ma tam, pytałem gościa, mówił ze coś kojarzy, ale to dawno tam stała,
a nie miałem telefonu zeby zadzwonić, a on też raczej nie do końca wiedział do kogo z tym uderzyć,
za to na jednym placu stała 156 sedan, granatowa, nawet ladnie sie prezentuje ;)

To jacyś nienormalni bo ogłoszenie ciągle jest i to odnawiane hmmm.A ta 156 jakio rocznik?o ile wiesz:)ale itak wielkie dzieki

E to ciut za stara;);) posiadam Lancie z 99 szkoda mzieniac na starsze:)

Widzę że na Kozanowe stoi, może by się karnąć. 156x jedziemy? Zrobimy wjazd :P Jakby 2 poliftowe wpadły to kolo by wiedział że znamy się na rzeczy.

a co to za model auta, nic na ten temat nie ma w tym ogłoszeniu.
JTS, a fe, daleko od tego modelu, takie jest moje zdanie.
unikać selespeeda i JTS.

Ostatnia edycja:
A wogóle sa w tych rocznikach inne silniki?że tak napisałeś?Za model hmm przeciez widać bardzo dobrze

Amortyzatory
Powrót