• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośba o oględziny samochodu

Ostatnia edycja:
Możemy dla Ciebie zweryfikować wspomniane auta już w weekend (niedziela). W sprawie kontaktu zapraszam na https://www.facebook.com/TEDdiagnostykaFCA/ bądź pod nr tel. jak w podpisie.

Witam, niestety nie posiadam fejsbooka. Jeśli chodzi o weryfikację to wolałbym być obecny przy takowej. Chociaż jestem wdzięczny za podanie kontaktu, bo jeśli wybiorę w tamte rejony po AR to będę wiedział do kogo się udać w celu sprawdzenia przed zakupem.
Pozdrawiam Was serdecznie.

Witam,
Kilka godzin temu pojawił się taki ciekawy GT otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-gt-q2-1-9-jtd-150km-bose-skora-alu-18-oplacona-ID6AogSf.html#5e02dc10bb prawie wszystko w niej jest takie jak chcę (kolor mógł by być inny, ale czarny jest do przebolenia :P) także boję się, że dostanę małpiego rozumu jak osobiście będę oglądał, a druga sprawa jest taka, że mam prawie 300km:/ Byłby ktoś chętny podjechać zobaczyć?

Ostatnia edycja:
Zapraszam do kontaktu na PW bądź przez fanpage.

Ja już z dwa lata tam nie byłem ale jeździłem na zbieżność do thart. Dlatego nie do końca wiem czy to jest aktualnie dobra miejscówka. To jest skp i warsztat. Wiem że obaj goście którzy na skp siedzieli dobrze znali materię. Może nie typowo 166 ale mieli bardzo dobre pojęcie o mechanice i autach. Miałem parę problemów, niezwykle szybko i celnie mi namierzyli usterkę w zawiasie. Na dodatek przy zbieżności też wykazali się ponad przeciętną wiedzą. Np przy moim prześwicie normalnie nie zamocujesz osprzętu do pomiaru zbieżności. W dodatku są pewne odchyłki o których trzeba wiedzieć.

Ale może ktoś inny jeszcze będzie miał lepszą lokalizację.

Cześć, czy mógłbym poprosić kogoś ogarniającego ten samochód o sprawdzenie tej oferty?

otomoto /oferta/alfa-romeo-156-fl-2-4jtd-skorzana-tapicerka-ID6ABXI9.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Siemanko , czy jest tu jakiś alfaholik z okolic Lubina ?:)

Pomoc w oględzinach 159 - Lubin

Witam jestem tutaj nowy i chciałbym zacząć przygodę z Alfą. Czy ktoś z okolic Lubina, kto zna zię na rzeczy mógłby zerknąć na pewną 159 2.0Jtdm? Bardzo byłbym wdzięczny, szczegóły podam w wiadomości prywatnej

Ale nie wiem czy wiesz, że Krotoszyn to województwo Wielkopolskie :sarcastic:

wiem :) ale może ktoś z dolnośląskiego często w tych okolicach bywa :P

A jak klikniesz link to jesteś w lesie :lol:

Amortyzatory
Powrót