Prośba o oględziny auta w naszym regionie

Wiec kolego slon wykombinuj jeszcze czujnik lakieru a komp i kabelek sie znajdzie na pewno:)

Wyslano z Noki 3110:)

Dzięki Dejon, niestety ktoś już zaopiekował się autem...
Pozwolisz, że zapamiętam Cię i odezwę się jak pojawi się coś ciekawego :)

Oki nie ma problemu jeszcze kilka chyba jest w pobliżu jak byś poszukam. :)

Wyslano z Noki 3110:)

slon, byłem szybszy od Ciebie ;)
Żona znalazła ogłoszenie zaraz po wystawieniu aukcji, więc szybko pojechaliśmy oglądać.

wind7, udało mi się upolować inny egzemplarz ;)
Kupiłeś? Jak stan autka?

SLON, auto oczywiście kupiłem, ogólnie stan dobry, do wymiany jest z lewej strony górny wahacz i z prawej dolny, no i z przodu klocki + tarcze. Poza tym OK. Tylko spalanie troszkę wysokie (w mieście przy oszczędnej jeździe 8,6L). Pochwal się co Ty kupiłeś :)

Upolowalem sedana, ropniak 150KM, wersja Distinctive, bez navi. Również male naprawy - łożysko, jeden xenon, termostat. Póki co malo jezdzilem z uwagi na wyjazdy i halasujace łożysko.
Może kiedyś spotkamy się na ulicach miasta ;)

Witam, czy jest ktoś z Rawy Mazowieckiej lub bliskiej okolicy - użytkownik Alfy (najlepiej 159) z silnikiem 1.9 150KM, który wsparł by przy ogledzinach auta?

Szukam osoby z komputerem bądź mechanika godnego polecenia do inspekcji 159 przed zakupem. Najlepiej okolice Piaseczna.

Witam,

poszukuje osoby która pomoże w oględzinach auta z Płocka. Oczywiście mogę zapłacić. Pilne.

Witam,

Jestem zainteresowany kupnem: http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-2...C35454254.html i szukam osoby która pojechałaby ze mna spra3wdzić stan techniczny. Oczywiście zaplacę za ekspercką usługę :)

Pozdrawiam,

G.

To tak. Pieta oglądał kilka 159-ek z Carserwisu. Szału nie było, ale nie należy dać się zmylić, że skoro od dealera to musi być igiełka. Plotka jest taka, że najlepsze sztuki wstawiane do CSu schodzą zanim się pojawią na allegro. ;)

Polecam przeciągnąć tę Brerę przez ASO Twardowski (350 zł bodajże) na drugim końcu Warszawy.

Amortyzatory
Powrót