Prośba o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Superjahu007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Panowie, mieszka ktoś w okolicach Piły ?
W jednym z komisów stoi ładna 156 i nie dość, że jest tania jak barszcz, to jeszcze tanieje z dnia na dzień ...
Może ktoś rzucić okiem ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1384657764
Jeśli będzie ok, to z chęcią ją łyknę, ale jechać 300km dla sportu to średni interes ...

Pzdr.

Kolego z Wrocławia do alfy z Piły. Zachowaj czujność, cena atrakcyjna?. to dlaczego ona jeszcze nie poszła, data sprowadzenia 18-11 a co do tej pory było z nią robione duza naprawa blacharska trwa około miesiąca, więc pomyśl dlaczego teraz jest dopiero przy w sprzedaży, popatrz na fotel kierowcy skora przetarta przy takim przebiegu?? szmacianki wytrzymują dwa razy tyle, więc bądż czujny.
Nie lepiej szukać salonówki z Polskim rodowodem :), a jeszcze jak sprawdzisz w tych warunkach jak sie prowadzi ???

Ostatnia edycja:
Panowie, mieszka ktoś w okolicach Piły ?
W jednym z komisów stoi ładna 156 i nie dość, że jest tania jak barszcz, to jeszcze tanieje z dnia na dzień ...
Może ktoś rzucić okiem ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1384657764
Jeśli będzie ok, to z chęcią ją łyknę, ale jechać 300km dla sportu to średni interes ...

Pzdr.
jakbys chcial to moge podjechac dopiero zobaczylym tego posta daj znac wieczoerem bede na kompie jutro podjade

Kolego z Wrocławia do alfy z Piły. Zachowaj czujność, cena atrakcyjna?. to dlaczego ona jeszcze nie poszła, data sprowadzenia 18-11 a co do tej pory było z nią robione duza naprawa blacharska trwa około miesiąca, więc pomyśl dlaczego teraz jest dopiero przy w sprzedaży, popatrz na fotel kierowcy skora przetarta przy takim przebiegu?? szmacianki wytrzymują dwa razy tyle, więc bądż czujny.
Nie lepiej szukać salonówki z Polskim rodowodem :), a jeszcze jak sprawdzisz w tych warunkach jak sie prowadzi ???
Dzięki za rady.
Wiem, że to jest auto podwyższonego ryzyka ;)
Swoją pierwszą Alfę kupiłem pod wpływem impulsu i drugi raz tak nie zrobię ;)

jakbys chcial to moge podjechac dopiero zobaczylym tego posta daj znac wieczoerem bede na kompie jutro podjade
Będę wdzięczny, ale biorąc pod uwagę chociażby to co napisane wyżej nie nastawiam się na fajerwerki.
Jeśli masz po drodze to zajrzyj co jest z nią grane. Będę zobowiązany :beer:
Jakbyś mógł to zapytaj ich o bezwypadkowość (ew. sprawdzenie miernikiem grubości lakieru), przebieg (skąd te przetarcia na fotelu), co powiedzą na wyprawę do ASO (z tego co widzę, to ledwie 5km drogi), i ogólnie o to co zwykle :)

Ostatnia edycja:
re

Dzięki za rady.
Wiem, że to jest auto podwyższonego ryzyka ;)
Swoją pierwszą Alfę kupiłem pod wpływem impulsu i drugi raz tak nie zrobię ;)

Będę wdzięczny, ale biorąc pod uwagę chociażby to co napisane wyżej nie nastawiam się na fajerwerki.
Jeśli masz po drodze to zajrzyj co jest z nią grane. Będę zobowiązany :beer:
Jakbyś mógł to zapytaj ich o bezwypadkowość (ew. sprawdzenie miernikiem grubości lakieru), przebieg (skąd te przetarcia na fotelu), co powiedzą na wyprawę do ASO (z tego co widzę, to ledwie 5km drogi), i ogólnie o to co zwykle :)
witam auto sprzedane

Czy jest ktoś w stanie sprawdzic mi te autka?? a moze już coś o nich wiecie?? Dzieki za pomoc
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-czer...C16266888.html

http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-full...C14597435.html

Jeśli chodzi o tą alfe z drugiego linku to stoi tam dosyć długo (kilka miesięcy) no i systematyczni jej cena spada. Widziałem ja przelotem i powiem, że robi całkiem niezłe wrażenie, lakier jak i wnętrze zadbane co do spraw czysto mechanicznych to nie wiem, po prostu nie jechałem nią.
Jeśli nadal będziesz zainteresowany, a ja zdążę do weekendu wrócić to mogę ją dla Ciebie sprawdzić.

W Pleszewie i Gnieźnie są 2 największe ośrodki klepania trupów w Wielkopolsce. Jest duża szansa, że te Alfy są składane z 3 sztuk każda i nie stoją 4 kołami na podłożu ;).

W Pleszewie i Gnieźnie są 2 największe ośrodki klepania trupów w Wielkopolsce. Jest duża szansa, że te Alfy są składane z 3 sztuk każda i nie stoją 4 kołami na podłożu ;).
Nie no, ale nie można zakładać, że w 2 miastach które liczą łącznie jakieś 90 tysięcy mieszkańców nie można kupić dobrego auta, bo "tam klepią".
Ale dobrze, że zasygnalizowałeś - trzeba się podwójnie przyglądnąć.

Amortyzatory
Powrót