no tak, ale ja Panowie szukam 150konnej wersji, a nie znam sie za bardzo, jednak wydaje mi sie ze alfa ze skora z 2007roku z przebiegiem 230tysiecy i koszt 24 tys zl to troche duzo. Jedna alfe juz kupilem, 146, 8 lat temu. miala przebieg 220tys km, teraz ma 390. W ciagu 8lat zrobiono ta alfa ja widac 170tys, jednak jest w niej drugi silnik gdyz znajomy, a raczej jego zona jechala sobie na 2 biegu 60km/h w miescie.... az serce sie kroi. A ze alfa olejożerna, no to los chcial ze bylo go malo i silnik zajechany hehe. Drugi jest wlozony, ma przebieg okolo 220tysiecy, jednak inteligencja pozwolila na to by zapomniec o cofnieciu licznika przy wymianie silnika

.
Koniecznosc to 150konna wersja 5 drzwiowa... Chce autko z przebiegiem nie wiekszym niz 150tysiecy. Wiekszosc aut z 2007-08roku maja przbeieg w okolicy 100tysiecy. Z tego co sie dowiedzialem to za pierwsza alfa, z komisu ktora dalem w temacie, jest od pierwszego wlasciciela, jezdzil nia starszy pan, od swietnie jego corka. Wiec wydaje mi sie ze przebieg 96tysiecy moze byc realny:/
P.s jest jakas metoda na sprawdzenie stanu licznika przed zakupem auta??
I jaki przebieg, kwote powinna miec alfa z 2007-08roku, z dobrym wyposazeniem typu tempomat, klima 2 strefowa, podgrzewane fotele itp. tzn Full bez nawigacji...
z Przebiegiem w okolicach 100-150tysiecy. Jaka kwota alfy bylaby godna ogledzin???
Z tego co wiadomo, a rozgladalem sie miedzy Audi a3, golfem 5, i alfa 147, to alfy sa najtansze, i wcale nie najdrozsze w utrzymaniu, zwlaszcza te diesle 150konne multijet. Dlatego postanowilem szukac Alfy. Audi a3 kosztuje z przebiegiem 200tysiecy z 2007roku 10tysiecy euro... a alfy sa duzo tansze od konkurencji wiec wydawalo mi sie ze cena z 2008roku, to zaledwie 5 letnie autko, wiec chyba 100tysiecy przebieg to nie duzo.....?? Ale widocznie sie mylilem:/
aaa... : czy wersje diesla, 120konne maja moze 6 biegowe skrzynie biegow? czy tylko 5??;/