Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Słyszałem ponoć dobre opinie o gościu Marcin Stożek na ul. Sukowskiej w Kielcach koło kościoła oraz w Domaszowicach wyjeżdżając z Kielc przy Agrocentrum na światłach w lewo i tam gdzieś jest dobry mechanik ale nie wiem czy robi skrzynie.
Kiedyś Stożek robił. Sam u niego robiłem skrzynkę w Meśku (zrobiłem ok 80 tys i tarczki sprzęgieł się skończyły). Zapewne wina po stronie materiałów. Potem właściciel nie dbał o dobre imię swojego zakładu (odczytajcie to jak chcecie ). Robiłem też skrzynkę w Masłowie na przeciw lotniska, ale odradzam.
Ja jestem strasznie niezadowolony z naprawy(w sumie nie mogę tego nazwać naprawą) u pana z ul. Sukowskiej. Może ma pojęcie o automatach ale na pewno nie w alfie. Nagadał, że narobił cudów, wziął dużo kasy a później okazało się, że śruby od skrzyni którą wyjmował nawet są nie tchnięte.
Kiedys regenerowalem maglownice na sukowskiej. Co prawda inny warsztat, ale okazalo sie ze facet nawet jej nie dotknal. Takze nie ma co w tamte strony jezdzic
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.